"Tuğla gibi" şarj cihazlarına son!

Dizüstü bilgisayarınızın tuğlayı aratmayan şarj cihazları, bu cihazı görünce çok utanacak!

"Tuğla" taşımaya son!

Dizüstü bilgisayar şarj aletleri, esnek çalışmanın ve iletişimin önemli bir yere sahip olduğu modern çalışma ortamında mobil çalışanlar için en büyük problemlerden biri haline gelmiş durumda. Artık dizüstü bilgisayarlar daha az enerji tüketse de, batarya kapasiteleri de fiziksel boyutları veya masrafı azaltmak için küçültülüyor. Bunun anlamı da dizüstü bilgisayarınızla beraber şarj aletini ve yanında gelen kabloları da gittiğiniz yerlere taşımak zorunda kalmanız oluyor.

Şimdiye kadar genel dizüstü bilgisayar şarj aletleri pahalı, büyük ve ağırlardı. Ancak "The Zolt Laptop Charger Plus" bunu değiştirmeyi planlıyor. Kendi söylediğine göre Dünya'nın en küçük dizüstü bilgisayar şarj aleti olan bu cihaz, boyutuna rağmen 70W gücü bir dizüstü bilgisayara ve başka iki cihaza üç USB girişi sayesinde taşıyabiliyor.

Sekizgen ve uzun şekli herkesin hoşuna gitmeyebilir ancak bu şekli sayesinde rahat bir tutuş sağlıyor ve 90 derece dönebilen uçları sayesinde dar yerlere sığabiliyor.

Cihaz, bu yılın ilerleyen dönemlerinde Avrupa içerisinde 79.99 Pound (yaklaşık 109.5 Euro) karşılığında satışa sunulacak.

Rahatlıkla devrimsel olarak tanımlanabilecek olan bu cihaz, 100'ün üzerinde patent başvurusuna sahip ve bu patentlerin arasında, en hızlı şarj süresi ve en yüksek batarya ömrü sağlamayı amaçlayarak, bağlı olan her mobil cihaza aktarılacak enerjiyi otomatik olarak düzenleyen bir sistem de bulunuyor.

Okuyucu Yorumları