Tüm bilgiler bu pasaportta!..

Western Digital’ın Türkiye distribütörü İnfronic, pasaport boyutunda taşınabilir sabit disk modellerinin satışına başladı.

Tüm bilgiler bu pasaportta!..

40 ve 80GB kapasiteli iki modeli bulunan Western Digital taşınabilir sabit disk ile tüm veri/bilgi, oyun, video ve müzik parçalarını cebinizde taşıyabiliyorsunuz.

Western Digital’ın Türkiye distribütörü İnfronic, bilgisayardaki bilgilerinizi her yere taşıyabileceğiniz taşınabilir sabit disklerin satışına başladı. ‘Passport’ adı verilen USB bağlantılı taşınabilir sabit diskler sadece 14 cm boyunda (pasaport büyüklüğünde). Bu boyuta 40 ya da 80GB kapasitesinde bilgi/veri sığdırıp, bilgilerinizi cebinizde bile taşıyabiliyorsunuz.

İnfronic Ürün Müdürü Mahmut Ulucan, taşınabilir sabit diskler sayesinde birçok sorunun ortadan kalkacağını belirterek, “Tüm diskinizi, dolayısıyla bilgilerinizi yanınızda taşıyarak istediğiniz bir bilgisayarda çalışmanız mümkün olacak. Ayrıca, bu sayede bilgi güvenliği konusunda da önemli bir çözüm sağlanacak” diyor.

İlk aşamada iki kapasite seçeneği ile (40 ve 80GB) iki model olarak sunulan Western Digital taşınabilir sabit disklerin zamanla model sayısının da artması bekleniyor. USB 2.0 destekli olan ürünler, enerjilerini de USB’den alıyorlar. Bu nedenle WD taşınabilir sabit diskler için elektrik adaptörü, şarj aleti vb gerekmiyor. Bilgisayar olan her yerde ürünü takıp kullanmak mümkün. Kullanımı da çok basit. Tak-çalıştır felsefesiyle üretilen ürünlerde güvenlik de ihmal edilmemiş. Darbe, düşme gibi sert etkilere karşı korumalı bir kasaya sahip. 5400rpm devir hızı bulunan Western Digital Passport, küçük, parlak ve şık kasası ile cepte rahatlıkla taşınabiliyor. Çok sesiz çalışan ürün hem PC hem de Macintosh uyumlu.

Çok sık seyahat eden ya da güvenlik gibi nedenlerle diskteki bilgilerini yanında taşımak isteyenler için ideal bir ürün olan Western Digital Passport taşınabilir diskler, aynı zamanda video, oyun, müzik parçalarını yanında taşımak isteyen gençlere de hitap ediyor.

Okuyucu Yorumları