Tüm GTA müzikleri tek bir adreste

Heyecanla beklenen GTA V'den önce, bakın oyun ile ilgini nasıl bir yeniliğe imza atıldı...

GTA 5'ten beklenmedik sürpriz

2013'ün bahar döneminde piyasada olması beklenen ama son anda yapımcı Rockstar tarafından yapılan bir açıklama ile çıkış tarihi dört ay geciken GTA V, kullanıcılarından zaman içerisinde çok defalar özür dilemişti.

"Yaşanan dört aylık gecikmenin, hesapladığımız ve başlangıçta duyurduğumuz tarihten dört ay daha ileride olduğunun farkındayız. Fakat bize güvenin, ihtiyacımız olan bu zaman süreci siz son kullanıcılara çok daha mükemmeli sunmak istememizden başka bir şey değil." şeklindeki açıklamanın ardındansa, Rockstar'dan hiç beklenmeyen ve çok ilgi uyandırıcı bir haber geldi.

Genelde kan, saldırı, vahşet ya da benzeri korkutucu başlıklarla karşımıza çıkan GTA serisi, bu sefer duymaya alıştığımız olumsuzlukların dışarısına taşıyor ve sahip olduğu müzik yelpazesini ön plana çıkarıyor. Özellikle Amerika'da fazlasıyla kullanılan ve birçok "soundtrack"i bünyesinde bulunduran Spotify'de artık Rockstar'ı görmek de mümkün. Bu profilin bizlere katkısı ise, fazlasıyla beğenilen GTA müziklerini dilediğimiz zaman dinleyebilmemizi sağlaması. Firmadan yapılan açıklamaya göreyse GTA III'den bu yana çıkan hatırı sayılır miktardaki müziğe tek bir tık ile ulaşmak mümkün.

Apple kullanıcıları ise GTA soundtrack'lerine diledikleri zaman Apple Store üzerinden, iTunes versiyonlarını indirmek sureti ile kavuşabilirler.

Okuyucu Yorumları