Tüm mekanlar kontrol altında!

TTEC'in yeni güvenlik kameralarıyla tüm mekanlarınızı kontrol altında tutun!

Tüm mekanlar kontrol altında!

Ttec, güvenlik sistemleri konusundaki iddiasını üç yeni ürünle pekiştirdi. İlk olarak Eylül ayında ISAF Fuarı'nda tüketici karşısına çıkan ve ilgiyle karşılanan Ttec COMBO DVR ve Ttec Varifocal Bullet Kameralar; görüntü kalitesi, gece görüşü, kayıt süreleri, tasarımlarındaki özgünlükle ve üstün özellikleriyle pazarda Ttec'i bir adım öne çıkaracak.

TTEC COMBO DVR

180 derece katlanır LCD monitörle Türkiye'de tek

TTEC 10'' LCD COMBO DVR, 180 derece dönebilen, katlanır LCD monitörü ile Türkiye'de tek.

Yüksek çözünürlükte 60 günlük kayıt süresi sunan ürün, DVD kalitesinde, gerçek zamanlı kayıt imkanı sağlıyor. Ürün, kayıt ve görüntüleri cep telefonundan izleme olanağı da sunuyor.

Ttec Combo DVR'ın tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı: 510 dolar + KDV.

Tüm mekanlar kontrol altında!

TTEC VARIFOCAL BULLET KAMERALAR

Uzaktaki detaylara odaklanın

TTEC VARIFOCAL IR105 BULLET KAMERA; 5 -50 mm arası ayarlanabilir lens sayesinde uzak mesafedeki detaylara da odaklanabiliyor. Plaka okuyabiliyor, yüz tanıyabiliyor. 960x576 pal çözünürlükle üst düzeyde net bir görüntüye sahip. 100 metreye kadar gece görüşü sunuyor.

Tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı: 385 dolar + KDV.

Güvenlikte özgün ve estetik tasarım

TTEC VARIFOCAL IR104 BULLET KAMERA ise, özgün ve estetik tasarımıyla dikkat çekiyor. Sürgülü sistem, tak çıkar ayak yapısı sayesinde kolay montaj olanağı sağlıyor. Hem duvara hem de tavana kurulum seçeneği bulunan ürün, görüntü kalitesiyle de dikkat çekiyor. 960x576 PAL çözünürlükle oldukça net görüntüye sahip. Ürün, 35-40 metre gece görüşü de sağlıyor. Üstelik dış ortama uygun, yağmura ve toza dayanıklı.

Tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı: 275 dolar + KDV

Okuyucu Yorumları