Tüm Motorola'larda olacak!

Motorola'nın 2016'da piyasaya süreceği tüm telefonlarda, bu önemli özellik olacak!

Tüm Motorola'larda olacak!

2015 yılı içerisinde mobil cihazlar açısından başarılı bir dönem geçiren Motorola'nın yine de eksikliğini yaşadığı alanlardan birisi parmak izi okuyucu teknolojisi olmuştu. Bu durumu değiştirmeye kararlı gibi gözüken firma, 2016'da piyasaya süreceği bütün akıllı telefon modellerinde bir parmak izi tarayıcısı bulunacağını duyurdu. Lenovo SVP'si Chen Xudong'un Tech Sina'ya verdiği demeçte ayrıca 2016'daki Motorola modellerinin ekranlarının en az 5 inç olacağı da belirtildi.

Diğer yandan firma, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile "Moto" ismini üst segment cihazlar için ayıracağını ve daha düşük segmentli modeller için de Lenovo Vibe adını kullanacağını duyurmuştu. Başka bir deyişle firmanın telefonları iki marka adı altında toplanacak ve bu markalar arasında Motorola olmayacak. Parmak izi okuyucu ise, en azından Moto modellerinin tümünde bulunacak.

Bu yılla birlikte Moto kategorisindeki kullanıcı arayüzünün de değişmesi bekleniyor. Firma Vibe arayüzünü en son Motorola modellerinde karşımıza çıkan mevcut Android sürümlerle birleştirmeyi hedefliyor.

Okuyucu Yorumları