Tüm radyolar emrinizde!

Onlarca Türk kanalı da dahil, 100.000'den fazla radyo istasyonunu en kolay yoldan, bedava dinleyin!

Tüm radyolar emrinizde!

Bilgisayarınızdaki müzik arşivinden sıkılıp da yeni bir şeyler denemek istediğinizde, internetteki sayısız seçenek içerisinde kaybolup gidebilirsiniz.

RadioTime sayesinde, internet üzerinden yayın yapan FM radyo istasyonlarını takip edebilirsiniz. Bu programın en büyük avantajı, internet üzerinden bulunduğunuz bölgedeki yerel radyo istasyonlarını bulabilmesinde yatıyor. Bu sayede sevdiğiniz radyo kanallarını takip edebilirsiniz.

Çok basit ve etkili bir yazılım olan RadioTime ile dünya çapında 10.000 radyo istasyonu emrinize amade. Bu kadar kanal içerisinde hoşunuza gidecek bir tane bulmak, yazılımın düzenli yapısı sayesinde çok kolay.

Peki nasıl kullanacaksınız?

Peki nasıl kullanacaksınız?
İnternet radyosu dinlemek ve kaydetmek çok kolay

Ücretsiz kayıt yapıp bölgenizi seçtikten sonra sistem size yakın radyo istasyonlarını tavsiye edecektir. Radyo istasyonunu seçip oynat tuşuna tıklamanız yeterli.

İnternet tarayıcı tabanlı olduğu için herhangi bir kurulum gerektirmeyen bu radyo uygulamasını herhangi bir bilgisayarda kendi ayarlarınızla kullanmanız mümkün. Ayrıca RedButton isimli ücretsiz bir uygulama sunan RadioTime, böylece dinlediğiniz parçaları kaydetmenize de imkan tanıyor. Bu seçenek ne yazık ki ücretsiz değil ama normal radyo dinleme özellikleri ücretsiz ve sınırsız.

RedButton'u kullanmaya karar verirseniz arayüzün çok kullanışlı olduğunu göreceksiniz. Ama internet radyolarını kaydetmek için sayısız ücretsiz yazılım bulunuyor. Örneğin StreamRipper isimli ücretsiz ve 1MB'dan küçük bir uygulama işinizi görecektir.

Download: StreamRipper

Okuyucu Yorumları