Tunçmatik'ten yeni UPS'ler!

Tunçmatik'in ekonomik ve küçük boyutlu kesintisiz güç kaynakları ortaya çıktı!

Tunçmatik'ten yeni UPS'ler!

Türkiye'nin 44 yıldır enerji çözümleri markası olan Tunçmatik, ekonomik ve küçük hacimli yeni kesintisiz güç kaynakları serisi Newtech PRO Plus ile bir yeniliğe daha imza atıyor.

Tunçmatik'in Newtech Pro Plus Serisinde 6 kVA ve 10 kVA gücünde iki seçenek bulunuyor. Ürünler, sahip olduğu DSP (Dijital Sinyal İşleme) teknolojisi ile yüksek performans gösterirken, ECO mode özelliğiyle de %10-20 arası enerji tasarrufu yapıyor. Seri, gerçekleştirdiği enerji tasarrufuyla hem kullanıcıların bütçesine hem de doğaya katkı sağlıyor.

Newtech Pro Plus Serisi'nin önemli özellikleri arasında çıkış güç faktörünün 0.8 olması, 110-300 VAC geniş giriş voltaj aralığı ve 0.99 aktif giriş güç faktörü düzeltmesi bulunuyor. Seri'deki LCD ekran fonksiyonu ise, kullanıcılara kullanım kolaylığı sağlarken, ürüne de ayrı bir şıklık katıyor. Ekrandan standart veya uzun destekleme süre seçimi (0.5A~6A), LCD ekranın özellikleri arasında bulunuyor.

Gerçek çift dönüşümlü online UPS, 16-20 arasında ayarlanabilir akü adedi, ek akü bağlantılarında; ek şarjöre gerek kalmadan aynı şarjörün kapasitesini arttırabilme, 50Hz/60Hz frekans konvertör modu ve acil durdurma fonksiyonu (EPO) da Newtech Pro Plus Serisi'nin diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Okuyucu Yorumları