Tunçmatik'ten yeni atama

Tunçmatik, Satış ve Pazarlama Direktörü Olarak Eftal Sezer'i atadı.

Tunçmatik'ten yeni atama

Türkiye'nin 46 Yıllık Enerji Çözümleri Markası Tunçmatik'in, Satış ve Pazarlama Direktörü Eylül 2015 Tarihi İtibariyle Eftal Sezer Oldu.

Bugüne kadar sürekli geliştirdiği ürün portföyüyle Türkiye'nin enerji sorunlarına çözüm getirerek pazara yön veren Tunçmatik, Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevini bilişim sektörünün deneyimli ismi Eftal Sezer'e emanet etti.

1970 doğumlu olan Eftal Sezer, Eskişehir Üniversitesi İşletme mezunu. Sezer, daha önce Arena Bilgisayar, Viewsonic, EMC Türkiye gibi sektörün önemli markalarında üst düzey görevlerde bulundu. Son olarak Lenovo Türkiye'de Satış Müdürü olarak görev yapan Sezer, Eylül 2015 tarihinden itibaren, Tunçmatik'in geleneksel bayi kanalı, retail ve kurumsal kanalın satış yönetimi, pazarlama kampanyaları, satış stratejilerinin oluşturulması, yıllık ve çeyreklik satış hedeflerinin belirlenmesi konularından sorumlu olarak "Satış ve Pazarlama Direktörü" görevini devraldı.

Tunçmatik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özer konuyla ilgili olarak şunları ifade etti: "Tunçmatik olarak Eftal Sezer'in aramıza katılmasından dolayı heyecanlı ve gururluyuz. Sektörde kazandığı deneyimler Tunçmatik'in hızlı yükselişi açısından oldukça değerli. Özellikle 2016 yılı sektörde büyüme göstereceğimiz bir yıl olacak. Ekip gücüyle Tunçmatik'i sektörde çok daha iyi yerlere taşıyacağımızdan eminim."

Okuyucu Yorumları