Tunçmatik'ten yeni nesil Lite II 1000 KGK

Tunçmatik, Akıllı Düğme teknolojili yeni modeli Lite II 1000'i kullanıcıların beğenisine sundu.

Yeni nesil Lite II 1000 KGK

45 yıldır Türkiye'nin enerji çözümleri markası olarak hizmet veren Tunçmatik, ev ve işyerleri için ürettiği yeni kesintisiz güç kaynağı ürünü Lite II 1000 ile dikkat çekiyor. Lite II 1000, bilgisayarları elektrik kesintilerinden korumayı amaçlarken, en yeni teknolojilerle veri kaybını sıfıra indiriyor. Mikro işlemci kontrolü sayesinde ise yüksek güvenilirliği garanti ediyor.

Lite II serisinin en önemli özellikleri arasında akıllı düğme teknolojisi bulunuyor. UPS çalışırken elektrik kesilmesi durumunda UPS akü moduna geçerek sesli alarm veriyor. Sessiz bir ortamda çalışmak isteyen kullanıcılar, akıllı düğmeye bir kez basarak UPS alarmını susturuyor. Akıllı düğmeye tekrar basıldığında sesli alarm aktif olabiliyor. Akü seviyesi kritik konuma geldiğinde ise sesli alarm yeniden otomatik çalışmaya başlıyor.

Tunçmatik'in yeni ürünü Lite II tasarımıyla da tüm gözleri üzerinde topluyor. Hafif ve küçük yapısıyla, sınırlı çalışma alanlarında yer sorununu ortadan kaldırırken, sessiz çalışması, son derece şık ve modern tasarımı ile tercih edilebilirliği artırıyor.

Son kullanıcı satış fiyatı: 98 dolar+kdv'dir.

Okuyucu Yorumları