Turhost Hosting'de yeni bir dönem başlattı

Turhost verdiği hosting hizmetlerinde yeni bir e-posta yapılandırmasına başladı.

Hosting yenilikleri

Türkiye'nin en güçlü donanım, yazılım ve sistem altyapılarından birine sahip olan Turhost (www.turhost.com) bir süredir yeni donanım altyapısı ( Yeni IBM Kurumsal sunucular ve Storage Area Network altyapısı ) yatırımlarını da tamamlayarak mevcut hosting paketlerinde ve yeni alınan tüm hosting paketlerinde bazı yeniliklere gidiyor.

Bu yeniliklerin ilk halkası halihazırda alınmakta olan hosting hizmetinin e-posta tarafında gerçekleştiriliyor. Firma, bir sonraki adımının web hosting alanında getirecekleri yenilikler olduğunu belirterek aşağıdaki duyuruyu yayınladı:

- Windows ya da Linux, tüm Başlangıç , Standart , Profesyonel ve Portal paketlerimizde bulunan email hesap kotaları 50MB 'dan 250MB 'a yükseltilmiştir. Yeni satın alınan tüm paketlerimizde yeni email hesapları şu an 250MB kota ile açılmakla birlikte eski hosting paketlerinde bu düzenleme 1 hafta içinde tamamlanacaktır.

- Tüm email sunucularımızda yeni bir antispam ve antivirus sistemi aktif hale getirilmiştir. Bu sistemle beraber spam mail filtreleme kalitesinde daha büyük bir artış planlıyoruz.

- Her ne kadar 3 ay önce devreye alınsa da email altyapımızı yenileme çalışmasının ilk halkası olarak 'merkezi mail sistemi' ne geçtik. Bu sistemle beraber almış olduğunuz hosting paketinin web ve mail performansının ve hizmet kalitesinin etkilenmemesi için tüm sistemi tek bir sunucuda barındırmak yerine , ayrı web sunucular , ayrı merkezi mail sunucular ve ayrı merkezi dns sunucularda tutuyoruz. Sonuç olarak size yüksek kaliteli bir hosting hizmeti veriyoruz.

- Turhost.com'un mail sisteminin diğer firmalardan farklı kılan bir özelliği ise eposta kotalarının kesinlikle toplam web disk alanı üzerinden hesaplanmayıp bağımsız tutulmasıdır. Örnek verecek olursak 1000MB web alanı kotalı bir başlangıç paketinde bulunan 20 adet email adresinin her biri 250MB kotalıdır ve 1000MB lık web alanı kotasından tamamen bağımsızdır. Hosting paketinde belirtilen 1000MB lık web alanı kotası sadece ve sadece sizin web alanınız için kullanılmaktadır.

Bilgi için:
Turhost - 0 262 324 5555

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları