Turing'in Yeni Telefonu "Sir Alan"la Geliyor!

Turing Phone Appassionato, bu sıra dışı, "insansı" dijital asistanla gelecek!

Çelikten sağlam telefona asistan!

2 yıl kadar önce "çelikten bile sağlam" olarak lanse edilen bir akıllı telefonla karşılaşmıştık hatırlarsanız. Turing Rebotics tarafından tasarlanan Turing Phone, dış görünüşüyle oldukça iddialı olmasının yanında sağlamlığıyla da dönemin akıllı telefonlarına adeta taş çıkartıyordu. Şimdi o telefon geri dönüyor, hem de Sir Alan adında "insansı" asistanıyla beraber.

Turing Phone, Liquidmorphium adında bir malzemeyle üretilen ilk telefon. Seramik ve karbon kaplamalı bir yapıdan oluşan Liquidmorphium ile sağlamlığıyla dikkatleri üzerine çekmeyi bilen Turing Phone, yeni modeli Turing Phone Appassionato ile bir kez daha görenleri şaşırtma peşinde.

Blackberry ve Alcatel'den tanıdığımız TCL ile işbirliğine giden Turning Robotics, yeni modeli Turing Phone Appassionato'da kendi dijital asistanını kullanacak. Adının "Sir Alan" olacağı bilinen yeni dijital asistan, diğer dijital asistan servislerinden "insan desteği" alacak olmasıyla ayrılıyor. Bunun nasıl işleyeceği şu an için bilinmiyor, fakat oldukça ilgi çekeceği açık. Böylece Turing Phone Appassionato'nun, hem insan hem yapay zekayı bir araya getiren, bir nevi "insansı" bir dijital asistan kullanacağını söyleyebiliriz.

Turing Phone Appassionato'nun teknik özellikleri ise henüz netlik kazanmış değil. Snapdragon 820 veya Snapdragon 835 işlemciyle karşımıza çıkabilir telefon. Ancak diğer yandan fiyatı ve telefonun raf tarihi ise ortaya çıkmış. Appassionato'yu muhtemelen Eylül ayında raflarda göreceğiz. Telefonun iki farklı versiyonu olacak. PX8 ve GX8 versiyonlarıyla gelecek olan telefon, 1099 ve 1599 Dolar fiyatlarla satılacak.

Okuyucu Yorumları