Türk Telekom'dan herkese dahili numara

Türk Telekom'un Wi-phone servisi ile herkesin ayrı bir dahili numarası olacak.

Herkesin numarası olacak!

Türk Telekom'un Wi-phone servisi ile evde yaşayan tüm bireylerin ayrı bir kişisel ev telefonu varmış gibi iletişim konforundan faydalanması amaçlanıyor.

Türkiye'nin telekomünikasyon devi Türk Telekom, "Yakınsama" vizyonu ile teknolojinin bir sonraki adımına geçerek sektöre öncülük ediyor. Türk Telekom'un Wi-phone servisi sayesinde ev telefonları aile bireylerine hizmet eden bir santral işlevine kavuşuyor. Artık aile içinde herkesin ayrı bir dâhili numarası olacak, evlerde de telefona şirketlerde olduğu gibi sesli yanıt sistemi yanıt verecek. Sesli yanıt sistemi arayan kişiyi görüşmek istediği kişiye yönlendirecek.

Örneğin arayan kişi, operatörün "anne ile görüşmek için 1'e, baba ile görüşmek için 2'ye, evin kızı ile görüşmek için 3'e basınız." anonsuyla karşılaşacak ve kiminle görüşmek istiyorsa ilgili numaraya basacak. Karşılama anonsu istenirse kişiselleştirilebilecek.

Wi-phone ile evde yaşayan tüm bireylerin ayrı bir kişisel ev telefonu varmış gibi iletişim konforundan faydalanması amaçlanıyor. Bu hizmetten yararlanabilmek için evdeki aile bireylerinin, Wi-Fi destekli telefona ya da internet bağlantısı yapılabilen bilgisayara sahip olması gerekiyor. Yapılan görüşmeler, ev telefonu numarasına faturalandırılıyor ve kullanıcılara göre ayrı ayrı listelenebiliyor.

Okuyucu Yorumları