Türk Telekom'dan Sevgililer Günü hediyesi!

Türk Telekom, özel günler için hazırladığı özel kampanyalarına bir yenisini daha ekledi...

Türk Telekom'dan kampanya!

Türk Telekom, Sevgililer Gününe yönelik düzenlediği kampanyalar ile sevenlerin yüzünü güldürüyor. Kampanya kapsamında 14 Şubat 2012 günü saat 19.00'dan 15 Şubat 2012 günü saat 07.00'ye kadar şehir içi, şehirlerarası, yurtiçi GSM ve birinci kademe uluslararası ev ve iş telefonları bedava arayabilecek olan Türk Telekom müşterileri, sevdikleriyle hasret giderme imkanı bulacak. Ayrıca 14 Şubat'ta ankesörlü telefonlardan yapılan şehir içi, şehirlerarası, yurtiçi GSM ve birinci kademe uluslararası ev ve iş telefonlarını aramanın da ilk 15 dakikası ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Bedava dakikalar telefon kartı ve kredi kartı ile kullanılabilecek.

Sevgililer Günü kampanyası kapsamında 2-14 Şubat 2012 tarihleri arasında Türk Telekom müşterilerine 444Çiçek'te (www.444cicek.com) tüm ürünlerde yüzde 25 ve seçili beş üründe yüzde 40 indirim uygulanacak. 14 Şubat'a kadar 6616'ya 444cicek yazıp bir boşluk bırakarak, başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte telefon numaranızı SMS göndererek alınacak şifre ile kampanyadan faydalanmak mümkün olacak.

Türk Telekom'un Sevgililer Günü'ne özel olarak Boyner işbirliği ile düzenlediği kampanya ise 3-14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya ile Türk Telekom müşterileri Boyner ve Boyner Beauté Mağazaları'ndan Boyner Anahtar'la satın alacakları işaretli kozmetik markalarında ve parfümlerde ikinci üründe yüzde 50'ye varan indirim fırsatı yakalayacaklar. 14 Şubat'a kadar 6616'ya BOYNER yazıp bir boşluk bırakarak, başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte telefon numarasını SMS olarak gönderenler alacakları şifre ile kampanyadan yaralanabilecek.

Türk Telekom'un Sevgililer Gününe özel kampanyalarıyla ilgili 444 1 444 Türk Telekom Çağrı Merkezi, www.turktelekom.com.tr, www.444cicek.com ve Boyner Mağazaları'ndan detaylı bilgi alınabilecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları