Türk Telekom'dan ücretsiz konuşma fırsatı!

Türk Telekom aboneleri; komşularıyla artık hiçbir ücret ödemeden konuşacak! Nasıl mı?

Türk Telekom'dan yeni fırsat!

Türk Telekom, müşterilerine fayda sunmaya yepyeni bir hizmetle devam ediyor. Şimdi aynı sitede yaşayan Türk Telekom aboneleri; komşularıyla artık hiçbir ücret ödemeden konuşacak.

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, sitelerde oturan müşterilerine yepyeni bir hizmet sunuyor. Türk Telekom'un sunduğu "Site İçi Ücretsiz Konuşma Hizmeti" ile site sakinleri, kendi aralarında ve ortak kullanım alanlarıyla ayda 3 bin dakikaya kadar ücretsiz konuşabilecek.

Türk Telekom müşterileri, herhangi bir taahhüt vermeden site içerisindeki komşularının yanı sıra bakkal ya da marketi ve sitenin güvenlik ekibini 7/24 ücretsiz arayabilecek.

Sitelerde yaşayan Türk Telekom müşterilerinin bu hizmetten faydalanabilmesi için site yönetimiyle Türk Telekom arasında hizmete ilişkin bir protokol imzalandıktan sonra Türk Telekom'a başvuru yapması yeterli oluyor.

Kampanyayla ilgili detaylı bilgiye Türk Telekom satış noktalarından ve Müşteri Hizmetleri'nden ve www.turktelekom.com.tr adresinden ulaşmak mümkün.

Okuyucu Yorumları