Türk Telekom en değerli marka seçildi

'Türkiye'nin En Değerli Markaları' araştırmasında bu yılının en değerli markası Türk Telekom seçildi

En değerli marka seçildi

Türk Telekom, Capital Dergisi ve dünyanın önde gelen İngiliz marka değerleme şirketi Brand Finance tarafından gerçekleştirilen 'Türkiye'nin En Değerli Markaları' araştırmasında 2009 yılının en değerli markası seçildi

Türk Telekom, Capital Dergisi ile İngiliz marka değerleme şirketi Brand Finance işbirliğiyle 2006 yılından bu yana yürütülen 'Türkiye'nin En Değerli Markaları' araştırmasında, 2009 yılında birinciliği kazandı.

Türkiye'nin ilk ve tek marka değerleme araştırmasına 2009 yılında ilk defa katılan Türk Telekom, marka değeriyle listede ilk sırada yer aldı. Türk Telekom, özellikle ses, veri, video ve içerik hizmetlerinden oluşan farklı ürün ve hizmet sunumlarının yanı sıra 2008 ve 2009 yıllarından markasına yaptığı yatırımlarla sıralamada zirveye yerleşti.

Türkiye'nin en değerli markası seçilen Türk Telekom'un Genel Müdürü Dr. Paul Doany araştırmaya ilişkin olarak görüşlerini şöyle dile getirdi: "Global telekom sektörünün ses, veri ve görüntü hizmetlerinin bütünleşerek tek bir platform üzerinden vermeye yöneldiği günümüzde, Türk Telekom uzun süreli yakınsama vizyonunu teknoloji ve altyapıya yaptığı yatırımlarla destekliyor. Teknoloji yatırımlarımızla ve topluma karşı sorumlu bir şirket olarak marka değerimizi artırmaya, Türkiye'ye katkıda bulunmaya ve tüm dünyaya Türkiye'nin inovasyonunu sunmaya devam edeceğiz."

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları