Türk Telekom kendini spora verdi...

Türk Telekom şimdi de kendini spora verdi: Türk Telekom Spor Oyunları başlıyor...

Türk Telekom Olimpiyatı!

Türk Telekom Grubu, çalışanlar arasındaki dayanışmayı sporun birleştirici gücüyle tamamlamak için "Türk Telekom Spor Oyunları"nı düzenliyor. Oyunlara yaklaşık 4.000 çalışan katılıyor.

Türkiye'de ulusal ve uluslararası alanda birçok spor aktivitesini destekleyen Türk Telekom Grubu, sporun birleştirici gücünden yararlanmaya devam ediyor. Türk Telekom, aidiyet, birlik ve dayanışma duygularını pekiştirmek için çalışanlarını sportif aktivitelerle de biraraya getiriyor.

Türkiye'nin 16 ilinde görev yapan yaklaşık 4.000 Türk Telekom çalışanının katıldığı elemeler tamamlandı. Elemeleri geçen 400'ün üzerinde kişi, ikinci etapta yarışmaya hak kazandı. "Türk Telekom Spor Oyunları" kapsamında düzenlenen futbol, basketbol ve voleybol turnuvalarının ikinci etabı 8 – 16 Mayıs 2009 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

Türk Telekom grup şirketlerinden TTNET, Avea, AssisTT, İnnova, Argela ve Sebit'in katılımıyla gerçekleşecek olan spor oyunlarında çalışanlar, futbol, basketbol, masa tenisi, voleybol ve satranç branşlarında yarışabiliyor.

"Türk Telekom Spor Oyunları"nın ikinci etabı, Türk Telekom Ankara Genel Müdürlüğü'nün açık ve kapalı sahalarında gerçekleştirilecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları