Türk Telekom Mobile hizmete başladı...

Türk Telekom'un dev projesi nihayet ortaya çıktı: İşte o proje ve bizlere getireceği avantajlar!

İşte Türk Telekom Mobile!

Almanya'da yaşayanlar veya iş seyahatine çıkanların en büyük şikâyetlerinden biri olan fahiş iletişim ücretleri artık tarih oluyor. Türk Telekom tarafından Almanya'nın iletişim devi Telefonica ile gerçekleştirilen ortak bir proje kapsamında Almanya'dan Türkiye'yi veya Türkiye'den Almanya'yı aramak büyük ölçüde ucuzluyor.

3T: Türk Telekom Telefonica!
Türk ve Alman Telekom ekiplerinin ortak olarak gerçekleştirdiği bu proje çerçevesinde Almanya ve Türkiye tek kartta birleşiyor. Türk Telekom yeni markası Türk Telekom Mobile ile Almanya pazarına hizmet veriyor ve GSM arenasında yerini alıyor. Almanya'da çeşitli paketler sunacak olan Türk Telekom Mobile aynı zamanda yurtdışından Türkiye'ye gelenlere de avantajlı tarifeler sağlayacak.

Türk Telekom GSM arenasında
2 Ağustos 2011 tarihi itibarı ile ses, data ve katma değerli hizmetler sunmaya başlayacak olan Türk Telekom Mobile yurtdışından gelen müşterilerin yeni bir SIM kart alma gereksinimini ortadan kaldırıyor. Müşteriler GSM altyapısı olarak Avea ile desteklenecek, internet erişimini TTNET Wifi üzerinden alacak ve TTNET'in sunduğu diğer katma değerli servislerden faydalanabilecekler.

Tarifeler ve ayrıntılar...

Tarifeler ve ayrıntılar...
Türk Telekom ve Telefonica yetkilileri soruları yanıtladılar.

Türk Telekom ve Telefonica işbirliği ile gerçekleştirilen bu girişimde fiyatlandırma ve paketler aşağıdaki gibi.

Almanya'dan yapılan aramalarda

Almanya ve Türkiye sabit hatları 5 cent/dk
Türk Telekom Mobile numaraları
AVEA numaraları
5 cent/dk / SMS
Almanya içi ve Türkiye'deki diğer GSM numaraları 15 cent/dk / SMS
Internet kullanımı 30 cent/MB

Türkiye'den yapılan aramalarda

Gelen aramalar/SMS Ücretsiz
Türkiye'deki ve Almanya'daki sabit hatlar 15 cent/dk / SMS
Türkiye'deki ve Almanya'daki tüm GSM numaraları 15 cent/dk / SMS
Internet kullanımı 30 cent/MB

Hem Almanya hem de Türkiye'de geçerli Flat paketler

100 FLAT 300 FLAT
Aylık paket fiyatı 20€ 30€
Almanya ve Türkiye'deki sabit hatları
Türk Telekom Mobile numaraları
AVEA numaraları
sınırsız sınırsız
Almanya ve Türkiye'deki diğer GSM numaraları 100 dakika dahil 300 dakika dahil

Türk Telekom ne diyor?

Türk Telekom ne diyor?
Türk Telekom CEO'su K. Gökhan Bozkurt, Telefónica Almanya CEO'su René Schuster, Türk Telekom Grubu CEO'su Hakam Kanafani

İşte Türk Telekom'dan bu işbirliği konusunda yapılan açıklama:

Türk Telekom Mobile ile Almanya ve Türkiye arasındaki sınırlar kalkıyor

Türkiye'nin en değerli markası Türk Telekom uluslararası işbirliklerine bir yenisini daha ekliyor. Türk Telekom Grubu ve Telefónica Almanya arasında yapılan dev işbirliği sayesinde Türk Telekom Mobile markası Avrupa GSM sektörüne giriyor. Türk Telekom Mobile müşterileri, hem Almanya hem de Türkiye'de tek SIM kart ile çok cazip fiyatlara sınırsız konuşma fırsatına sahip oluyor. Türk Telekom Mobile, Almanya'da O2, Türkiye'de ise Avea altyapısıyla müşterilerine katma değerli hizmetler sunuyor.

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom ve Almanya'nın önde gelen şirketi Telefónica Almanya arasında yapılan işbirliği ile Türk Telekom Mobile hizmete başlıyor. Türk Telekom Mobile, 2 Ağustos'tan itibaren Almanya pazarına yönelik olarak mobil ses, data ve katma değerli hizmetleri sunmaya başladı. Türk Telekom Mobile hizmeti Almanya'da kurulan ve yüzde 100 Türk Telekom iştiraki olan Türk Telekomünikasyon Euro GmbH şirketi aracılığı ile sağlanıyor.

Türk Telekom Grubu'nun yakınsama vizyonu doğrultusunda hayata geçirilen Türk Telekom Mobile hizmetinin, Almanya'dan sonra Türklerin yoğun olarak yaşadığı diğer Avrupa ülkelerinde de sunulması hedefleniyor.

Türk Telekom Mobile müşterileri, Almanya ve Türkiye arasında uluslararası dolaşım ve diğer uluslararası bağlantı ücretleri olmaksızın, cazip fiyatlarla konuşabiliyor ve internet servislerinden faydalanabiliyor. İletişimde sınırları ortadan kaldıran Türk Telekom Mobile ile Almanya'da yaşayanlar, cep telefonlarıyla Almanya'dan, Türkiye'yi en uygun fiyata arayabiliyor. Aynı şekilde Türk Telekom Mobile ile Türkiye'deyken SIM kart değiştirme ihtiyacı olmaksızın, Almanya ve Türkiye yönüne çok avantajlı fiyatlarla konuşulabiliyor. Türk Telekom Mobile ayrıca Futbol Paketi ile Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya Birinci Lig maçlarının özet görüntülerini ve TTNET WiFi üzerinden internete erişim hizmeti de sunuyor.

İşbirliği, Türk Telekom'un küresel marka kimliğinin bir uzantısı
İşbirliğinin duyurulması amacıyla Almanya'nın Münih şehrindeki O2 Tower'da gerçekleşen basın toplantısında Türk Telekom Grubu CEO'su Hakam Kanafani, Türk Telekom CEO'su K. Gökhan Bozkurt ve Telefónica Almanya CEO'su René Schuster konu hakkında detaylı bilgi verdi.

Türk Telekom Grubu'nun bölgesel bir marka olarak konumuna dikkat çeken Türk Telekom Grubu CEO'su Hakam Kanafani, Telefónica Almanya ile girdikleri bu stratejik işbirliğinin, Türk Telekom Grubu'nun devam eden "akıllı genişleme" stratejisinin bir parçası olduğunu söyledi. Türk Telekom Mobile'ın, 2010 yılında çıkarılan Alice Dünyam'ın ardından, Almanya'da Telefónica ile geliştirdikleri ikinci proje olduğunu belirten Kanafani, sözlerine şöyle devam etti: "Dünyanın önde gelen telekomünikasyon şirketlerinden biri ile işbirliğimizi derinleştirmenin memnuniyetini yaşıyor ve başka stratejik alanlarda da birbirimizin tecrübesinden faydalanmayı umuyoruz. Her zaman beğeniyle izlediğimiz Almanya telekom pazarında, Türklerin hünerlerini ve yaratıcı hizmetlerinin bir kısmını sergilemek için çok istekliyiz."

Dünyayı konuşturan Türk sınırları ortadan kaldırıyor
Türk Telekom CEO'su K. Gökhan Bozkurt da, katma değerli ürün ve hizmetlerini en avantajlı koşullarda Almanya'da yaşayan müşterilerine sunacak olmaktan mutlu olduklarını söyledi. Bozkurt şöyle konuştu: "Dünyayı konuşturan Türk olma hedefiyle hizmetlerimizi Türkiye sınırları dışına taşıyoruz. Bu kapsamda yakınsama stratejisi ile geliştirdiğimiz yenilikçi ürünlerimizi, avantajlı hizmetlerimizi Telefónica Almanya işbirliği ile bundan böyle Almanya'daki müşterilerimize ulaştıracak, bir anlamda iletişimde iki ülke arasındaki sınırları kaldıracağız. Almanya'daki ve Türkiye'deki milyonlarca müşterimize ihtiyaçlarına göre hazırlanmış paketler sunacak, Türkiye'ye seyahat eden ve ticari ilişkisi bulunan birçok kişi ve şirketin uygun fiyatlı tarifelerden kolaylıkla yararlanabilmesini sağlayacağız. Bu işbirliği müşterilerimize yeni katma değerli hizmetler sunabilmemizde önemli rol üstlenecek."

Telefónica Almanya CEO'su René Schuster ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Güçlü ortaklığımız, güçlü bir ürün ile meyvesini veriyor. Ürünlerimizi müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre tasarlamak vizyonumuzun bir parçası. Pazarı anlamak için gereken zamanı ayırdık ve nihayetinde, Türk toplumunun bir tarifeden beklediği her şeyi karşılayan ve Almanya'dan Türkiye'ye ve Türkiye'den Almanya'ya dört şebeke üzerinden sınırsız iletişim içeren bir ürün paketi geliştirdik. Türk Telekom ile yaptığımız işbirliği bizim için ideal ortaklık."

Tek SIM kartla avantajlı fiyatlar

Tek SIM kartla avantajlı fiyatlar
Türk Telekom Mobile reklam filminde yine Cem Yılmaz oynuyor...

Türk Telekom Mobile müşterileri, Almanya ve Türkiye'deki iletişim ihtiyaçları için tek bir SIM karta sahip oluyor. Bu durum SIM kart değişikliği ya da fazladan bir SIM kart alma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.

Türk Telekom Mobile kullanıcıları Almanya ve Türkiye'deki ev ve iş telefonları, Türk Telekom Mobile, O2 ve AVEA numaralarını dakikası 5 Cent'e arayabiliyor. Bu numaralara gönderilecek SMS'ler de 5 Cent'ten ücretlendiriliyor.
Almanya'da iken Almanya içi ve Türkiye'deki diğer GSM numaralarına yapılacak aramalar ise dakikası 15 sentten ücretlendirilirken, SMS ücreti de yine 15 Cent. Mobil internet kullanımı ise megabayt başına 30 Cent.

İki ayrı pakette sınırsız konuşma
Türk Telekom Mobile, Almanya'daki müşterilerine yönelik olarak iki tane de sınırsız konuşma paketi sunuyor. Aylık 20 Euro ücretle yararlanılabilen 100 Flat paketi kapsamında Almanya ve Türkiye'deki ev ve iş telefonlarını, Türk Telekom Mobile numaralarını ve AVEA numaralarını aramak sınırsız. Ayrıca Almanya'daki ve Türkiye'deki diğer GSM numaraları ile de aylık 100 dakika görüşme de yine bu paketin içeriğinde yer alıyor.

Aylık 30 Euro ücretle yararlanılabilecek 300 Flat paketindeyse, 100 Flat paketinden farklı olarak Almanya'daki ve Türkiye'deki diğer GSM numaraları ile 300 dakika görüşme seçeneği yer alıyor.

Türkiye'de Türk Telekom Mobile kullanan müşteriler için gelen aramalar ve SMS'ler ücretsiz. Almanya'daki ve Türkiye'deki ev ve iş telefonlarını, Türkiye'deki ve Almanya'daki tüm GSM numaralarını aramak ise dakikası 15 Cent'ten ücretlendiriliyor. Mobil internet kullanımı da megabayt başına 30 Cent. Ayrıca, Türk Telekom Mobile müşterileri, TTNET WiFi üzerinden internet erişim hakkında da sahipler.

Süper Lig maçları Almanya'da izlenebilecek
İşbirliği sayesinde, Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya Birinci Lig maçlarının özet görüntülerinin, cep telefonları üzerinden izlenebilmesi de mümkün.

Okuyucu Yorumları