Türk Telekom üç taraftarı onunla tanıştıracak

Türk Telekom, düzenleyeceği yarışma sonucunda şanslı 3 kişiyi bu ünlü futbolcu ile tanıştıracak!

3 kişi onunla tanışacak!

Türk Telekom ve Galatasaray Spor Kulübü'nün işbirliği ile başlayan ve 2011-2012 sezonu boyunca sürecek olan "Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor" Projesi Jupp Derwall, Turgay Şeren, Bülent ve Reha Eren kardeşler, Candemir Berkman, Suat Mamat, Hakan Şükür, Tarık Hodziç, Muhammet Altıntaş, Turgan Ece, Raşit Çetiner ve Aydın Güleş'ten sonra Galatasaray'ın efsanevi oyuncusu Gheorghe Popescu ile devam ediyor.

Türk Telekom Arena'da 26 Şubat 2012 tarihinde oynanacak Galatasaray – Beşiktaş derbisinden önce düzenlenecek törenle, Galatasaray'a UEFA Kupasını getiren son penaltı golünün sahibi, UEFA Kupası kadronun efsanevi oyuncularından Gheorghe Popescu'ya etkinlikler kapsamında bir plaket verilecek. Organizasyon kapsamında tribünlere Popescu'nun dev pankartı asılacak, aynı zamanda maçtan önce düzenlenecek törende Gheorghe Popescu'nun Galatasaray kariyerinden unutulmaz anları içeren bir video gösterimi yapılacak.

Türk Telekom'un Galatasaray'ın Twitter sayfası üzerinden yapacağı yarışmayla, 3 şanslı taraftar Galatasaray'ın efsanevi oyuncu Gheorghe Popescu ile tanışma fırsatı yakalayacak. Popescu ile tanışma şansını yakalayan 3 şanslı taraftar ayrıca karşılaşmayı da Türk Telekom'un davetlisi olarak izleme fırsatı bulacak.

"Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor" etkinlikleri kapsamında her hafta 3 şanslı taraftar, önemli isimlerle tanışma fırsatını bulmaya devam edecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları