Türk Telekom'a yeni gelenlere, XZ Premium fırsatı!

Sony Xperia XZ Premium, Türk Telekom'a yeni gelen müşteriler için çok özel fırsatlarla sunuluyor.

Türk Telekom'dan XZ Premium fırsatı!

Sony Mobile ve Türk Telekom işbirliği yaparak avantajlı bir cihaz kampanyası düzenliyor. Kampanya kapsamında Türk Telekom mobile yeni gelen müşteriler, Xperia XZ Premium'a 648 TL indirim ile sahip olabiliyor.

Tüketicilerin yaşamını kolaylaştıran akıllı telefonlar için çalıştıklarını belirten Sony Mobile Pazarlama Direktörü Hakan Alpay, "Gelişmiş kamerası, 4K HDR ekranı, şık tasarımı ile çığır açan yeni amiral gemimiz Xperia XZ Premium'u Türk Telekom'un yeni aboneleri için başlattığı kampanya kapsamında kullanıcılarla buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Türk Telekom ile iş birlikteliğimize farklı modellerimiz için düzenleyeceğimiz kampanyalar ve avantajlarla devam edeceğiz" dedi.

Süper yavaş çekim özelliğine sahip Motion Eye™ kamerası ile içerisinde ilkleri barındıran Xperia XZ Premium, 4K HDR ekranı ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor.

Xperia XZ Premium'da yer alan Öngörücü Yakalama özelliği, kamera açıldığı anda hareketi tespit edip görüntüleri kendi belleğine kaydetmeye başlıyor ve siz deklanşöre basmadan bir saniye önce başlamak üzere kaydettiği dört fotoğraf arasından seçim yapmanızı sağlıyor. Size böylece fotoğraflarınızın keyfini sürmek kalıyor.

Hayatı sizin için kolaylaştıracak Xperia XZ Premium, yeni USB Type-C™ şarj cihazı ile birlikte geliyor. Xperia tasarım felsefesi ile üretilen cihaz, Derin deniz siyahı ve Parlak Krom renkleri ile beğenilere sunuluyor.

5.5'' 4K HDR ekran ile capcanlı görüntüler sunan Xperia XZ Premium avantajlı tekliflerle Türk Telekom mağazalarında sizleri bekliyor.

Okuyucu Yorumları