Türk Telekom'un gençlik markası Selfy geldi

Türk Telekom yeni gençlik markası Selfy ile gençlere farklı bir dünyanın kapılarını açıyor.

Yeni gençlik markası Selfy geldi

Türk Telekom, yeni gençlik markası Selfy'yi gençlerle buluşturdu. Türk Telekom, Selfy markası ile gençlerin kendi yaşam tarzlarını, tercihlerini, zevklerini iletişime gönüllerince yansıtmalarına imkan verecek yepyeni bir dünyanın kapılarını gençler için açtı. Bu yeni dünyada 25 yaş ve altındaki gençler, hayatlarına nasıl yön vermek istiyorlarsa iletişim ve eğlence tercihlerini de o yönde kişiselleştirebilecek. Böylece gençler bugüne kadar eşi benzeri görülmemiş yepyeni, canlı ve dinamik bir iletişim dünyasına adım atacak.

Yeni gençlik markası Selfy'ye gelenler, kendi iletişim ve eğlence dünyalarını diledikleri gibi tasarlayabilecekler. Örneğin, eğer bir Selfy'li müzik dinlemeyi daha çok seviyorsa, onun iletişim dünyasının merkezinde Türk Telekom Müzik Premium fırsatları olacak. Gençler, internet erişimi olmadan diledikleri şarkıları çevrimdışı dinleyerek, müzik keyfine kesintisiz devam edebilecek. Ya da sinemasever bir Selfy'li Tivibu Go'nun sunduğu birbirinden farklı yerli ve yabancı sinema içeriklerinden, zaman ve mekandan bağımsız olarak Tivibu mobil uygulamaları üzerinden gönlünce faydalanabilecek.

Selfy'liler kendi iletişim alışkanlıklarıyla uyumlu paketlerin yanı sıra çeşitli marka işbirlikleriyle de yeme-içme veya giyim gibi alanlarda avantajlı fırsatları elde edecekler. Böylece Selfy'liler kendi kurallarını kendilerinin koyduğu bir iletişim ve eğlence dünyasında kendi tercihleri doğrultusunda yaşayabilecekler.

25 yaş ve altındaki Türk Telekom bireysel faturalı veya faturasız hat kullanan tüm gençler, mobil hatlarından SELFY yazıp 4545'e kısa mesaj (SMS) göndererek, Selfy dünyasına ücretsiz üye olabilecek.

Selfy'den İnternet Dolu Kampanya

Türk Telekom 25 yaş ve altındaki gençler için sunduğu avantajlı teklifleri Selfy dünyasına da taşıyor. Selfy'ye yeni gelen faturalı genç müşterilerimiz "Selfy'den İnternet Dolu Kampanya" kapsamında 4GB cepten internet, her yöne 500 dakika, her yöne 5.000 SMS içeren her şey dahil paketten ayda 25TL'ye faydalanabilecek. Kampanya kapsamında sunulan internet hakkını bitirenlere ise yalnızca 7TL'ye ek 2GB internet kullanımı tanımlanabilecek. Bunlara ek olarak, Selfy'den Bol İnternetli Geceler Kampanyası'na kayıt olarak geceleri 00:00-06:00 arası geçerli ek 3GB cepten internetten de 6 ay boyunca ücretsiz yararlanabilecek.

Selfy'ye yeni gelen faturasız genç müşterilerimizi birbirinden avantajlı Selfy DopDolu Paketler bekliyor.

19TL'ye HY 500 DK + HY 5000 SMS + 1GB
23TL'ye HY 750 DK + HY 5000 SMS + 2GB
27TL'ye HY 750 DK + HY 5000 SMS + 3GB

Faturasız Selfy'liler bunlara ek olarak hatlarına aylık 30 TL veya üzeri yükleme yaptıklarında ücretsiz 1GB data kullanım hakkı da elde edecek.

Okuyucu Yorumları