Türk uçakları artık iPhone'da da havalanıyor!

Anadolu Kartalları filminin aynı ismi taşıyan 3D simülasyonlu oyunu, artık iPhone ve iPad'de!

Türk uçakları iPhone'da!

Türk Hava Kuvvetleri'nin kuruluşunun 100. yılı onuruna çekilen Anadolu Kartalları filminin 3D simülasyonlu oyunu, Apple Store'da oyun meraklılarına sunuluyor. Apple'ın iPad ve iPhone modellerinde oynanabilen Anadolu Kartalları, bir Türk şirketi tarafından gerçekleştirilen ilk 3D uçak simülasyonu oyunu olması ile dikkat çekiyor.

KuKa App Studio (www.kukapps.com) tarafından yapılan 3D simülasyonlu uçuş oyunu Anadolu Kartalları, birçok alanda Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip. Anadolu Kartalları Türkiye'de gerçekleştirilen ilk 3D uçak simülasyonlu oyun olma özelliğinin dışında, ilk defa bir Türk filmi için üretilmiş iPhone ve iPad oyunu olarak da merak yaratıyor.

Tanıtım gecesinde oyunu üreten KuKa App Studio'dan oyunun yapımcısı Murat Ögat, yüksek bir bütçe ile çekilen Anadolu Kartalları filminin olağanüstü hava görüntüleri ile harmanlanan Anadolu Kartalları oyununun, Türk Hava Kuvvetleri'nin gücünü gözler önüne sererken, "uçmak ve özgürlük" kavramlarını da en iyi şekilde hissettireceğini vurguladı.

Tümüyle Türk oyun programcısı 10 kişilik ekip tarafından 3 ayda hayata geçirilen oyun, oyunseverlere Türk Hava Kuvvetleri'nin göz bebeği F16'ların en gerçekçi simülasyonları ile uçma ve kargo teslim görevlerini yerine getirme şansı sunuyor. Anadolu Kartalları oyunu ile kendi ülkelerinin ay yıldızlı uçaklarını kullanabilme şansı yakalayan oyunseverler, Türkçe oyun sesleri ve oyun içi metinleriyle de oyuna daha kolay adapte olabilecekleri bir formata kavuştular.
Oyunun öne çıkan bir diğer yönü ise; uygulamayı yükleyen kullanıcıların oyun içi aldıkları en yüksek puanla haftalık olarak sürpriz hediyeler kazanacak olması.

Anadolu Kartalları filminde sadece en iyi pilotların uçurabileceği SoloTürk uçakları ile uçabilmek için rekabet eden pilotlar, aynı zamanda her hafta en yüksek puanları kazanıp Anadolu Kartalları temalı birbirinden güzel hediyelerin sahibi olabilmek için yarışacaklar. Ayrıca oyunu yükleyen herkes oyunun ekstralar kısmındaki, Anadolu Kartalları filminin kamera arkası görüntülerine ve yıldız oyuncuların olduğu posterlere de dijital olarak sahip olacak.

Yaklaşık bir ay boyunca özel tanıtım fiyatı olan 0.99 dolardan satışa sunulacak olan oyuna sahip olanlar, tüm uygulamalarını da ücretsiz olarak gerçekleştirebilecekler.

Türkiye'de ilk defa kendi 3D simülasyonlu uçuş oyunu ile vizyona giren bir Türk filmi olan Anadolu Kartalları'nın, yapımcılığını birçok başarılı filme imza atmış Fida Film üstlendi. Yine pek çok ses getiren filmin yönetmeni olan Ömer Vargı tarafından çekilen Anadolu Kartalları, savaş¸ uçağı pilotu olmaya hazırlanan beş genç teğmenin düşlerini, umutlarını, rekabetlerini ve azimlerini anlatıyor.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Çagˆatay Ulusoy, Özge Özpirinççi, Hande Subas¸ı, Alpay Kemal Atalan, Alper Saldıran, Ekin Türkmen ve I·smail Filiz'in oynadığı Anadolu Kartalları filmi hakkında daha ayrıntılı bilgi için filmin resmi web sitesi http://www.anadolukartallarifilm.com/ adresinden yararlanabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları