Türk yazılım şirketinden büyük başarı!

Türk yazılım devlerinin biribirleriyle kapıştığı dev programdan ortaya bu çarpıcı sonuçlar çıktı!

Türk yazılım devi parladı!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerine, Avrupa ve dünyaya açılma fırsatı sunan Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye Programı'nın 2011 yılı sonuçları açıklandı.

Firmaların, son 5 yıl içerisindeki net satış cirolarının baz alınarak değerlendirildiği programda, Elkotek İletişim, 2006 - 2010 yılları arasında kaydettiği %7093 büyüme ile Türkiye'nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri arasında 2. sırada yer aldı.

Elkotek Şirketler Grubu bünyesinde, ürün geliştirme, yazılım test ve yazılım geliştirme alanlarında faaliyet gösteren Elkotek İletişim, Deloitte Fast50 Türkiye Programı'nda sıralamaya girerek, EMEA'nın en hızlı büyüyen 500 teknoloji şirketinin belirlendiği Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı'na girmeye de hak kazandı.

Kaydedilen muazzam büyümenin ardında kaliteli iş gücüne verilen önem ve yenilikçi yaklaşımlarının yattığını belirten Elkotek CEO'su Hakan Tahiroğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Elkotek Grubu'nun Ar-Ge şirketi olan Elkotek İletişim'in, denetim, vergi, yönetim danışmanlığı ve kurumsal finansman hizmetlerinde dünyanın en büyük kuruluşlarından biri olan Deloitte'un düzenlemiş olduğu Teknoloji Fast50 Türkiye programında yer almasından dolayı çok gururluyuz. Tüm çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza ve müşterilerimize teşekkür ederiz. Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast500'e de katılarak Türkiye'yi temsil edecek teknoloji şirketleri arasında yer alacağımız için heyecanlıyız. Önümüzdeki dönemlerde de Ar-Ge faaliyetlerimize daha fazla ağırlık vererek, büyüme hızımızı arttırmayı hedefliyoruz."

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları