Türk yazılım şirketine büyük onur

KodA Yazılım, New York'ta düzenlenen 22. Uluslararası Kalite Zirvesi'nde ödüle layık görüldü

Türk yazılımı büyüyor

Tütk yazılım firması KodA, New York'ta düzenlenen 22. Uluslararası Kalite Zirvesi'nde altın kategoride ödüle layık görüldü.

KodA Yazılımdan yapılan yazılı açıklamada, 22. Uluslararası Kalite Zirvesinin New York'ta gerçekleştirildiği, düzenlenen törenle altın, platin ve elmas kategorilerde dünyanın çeşitli ülkelerinden firmalara ödül verildiği kaydedildi. Uluslararası Kalite Zirvesi'nin düzenleyicisi olan BID'in 178 ülkeye yayılan bir organizasyon ve QC100 Toplam Kalite Yönetimi modelinin yaratıcısı ve uygulayıcısı olduğu belirtildi.

Zirveye uluslararası iş camiasından isimler, ABD'deki diplomatik çevreler, Türkiye'nin New York Konsolosu ile çeşitli medya kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı aktarılan açıklamada, zirvenin ödül bölümünün, dünyada sektörlerine kaliteye verdikleri önemle liderlik eden şirket ve kurumları takdir etmek ve kalite konusunda firmaları teşvik etmek amacıyla her yıl "altın", "platin" ve "elmas" olmak üzere üç kategoride düzenlendiği ifade edildi.

KodA Genel Müdürü Ersin Taşkın, yaptığı değerlendirmede, küreselleşmenin bir gerçek olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Varlığını inkar etseniz bile sizi etkileyen veya etkileyecek bir süreç. O zaman ülkelerimizin lider iş adamları ve yöneticileri olarak bize düşen görev, küreselleşme gerçeğiyle zamanında yüzleşmek ve bu sürecin tehditlerinden çok fırsatlarına odaklanmaktır. Küreselleşmenin tehditlerinden çok fırsatlarına odaklanmak biz girişimcilerin ve lider iş adamlarının ihtiyaç duyduğu hayalleri ve motivasyonu getirecektir."

Açıklamada, KodA'nın doküman tabanlı çözümler sunma misyonuyla kurulduğu, şirketin faaliyetlerinin hizmetler ve ürünler başlığında ele alındığı belirtildi.

KodA'nın ağırlıklı olarak servis büro hizmetleri sunduğu ve şirketin, doküman tarama, görüntü işleme ve doküman arşivleme konusunda kendi ürettiği ürünlerin yanı sıra; tarama, görüntü iyileştirme, form işleme, OCR, ICR, OMR, Barkod Tanıma, serbest form işleme (fatura işleme) konularında ABBYY firmasının Türkiye tek teknoloji distribütörü olduğu kaydedildi.


AA

Okuyucu Yorumları