Turk.Net TTNet'e rakip oluyor!

Turk.Net kendi omurgasıyla ADSL sunmak için kolları sıvadı. Türk Telekom'a ilk rakip geliyor.

TTNet'e ilk rakip

Ciddi yatırımlara dayanarak, Turk.Net Türkiye'de bir ilke imza atıyor ve kendi yönetiminde olan güçlü omurgası üzerinden ADSL hizmetleri sunuyor.

Turk.Net'i satın alan Netone Telekom'un Pazarlama Müdürü Z.Meziyet AKBAY, Turk.Net'in bireysel internet pazarına girişi hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Pazarda mevcut hizmet sağlayıcılarından farklı olarak, Türk Telekom'un omurgası üzerinden sunulan hizmeti toptan alıp perakende satmak yerine, Turk.Net kendi yönettiği IP omurgası üzerinden kendi ADSL hizmetini sunuyor. Bu sisteme Veri Akışı Erişimi (kısaca VAE) deniliyor ve Türk Telekom ile ilk VAE anlaşmasını imzalayan Turk.Net' in sahibi Netone Telekom. Turk.Net kullanıcıları kendileri icin tasarlanmış yeni nesil IP omurgası üzerinden hizmet alıyorlar. Turk.Net ile ADSL pazarında ilk kez gerçek rekabet başlıyor.

7 gün 24 saat destek veren çağrı merkezine yaptığı yatırımlar ve müşteri odaklı yaklaşımı ile farklılaşan Turk.Net, ADSL pazarında iddialı. Kullandığı sisteme dayanarak, 14,99 YTL'ten başlayan tarifesi ile en yüksek performanslı bağlantıyı en uygun fiyatlı paketlerle pazara sunuyor. Turk.Net' e abone olmak çok kolay 0212 444 88 66 nolu Çağrı Merkezimizi arayabilir veya online başvuru için www.turk.net web site'mizi ziyaret edebilirsiniz.

Netone Telekom yönetiminde Turk.Net, yatırımlarına ve yeni hizmet geliştirmelerine devam ediyor. Türk ADSL pazarında yeni bir dönem başlıyor. Turk.Net yatırımları sayesinde yenilikler sunmaya devam edecek ve ülkemizde genişbant internet erişiminin kısa sürede yaygınlaşmasına katkıda bulunacak." diye konuştu.

İşte fiyat listesi

İşte fiyat listesi

CHIP Online notu: Fiyat açısından Türk Telekom ile arada bir fark olmamasına rağmen Turk.Net yetkilileri asıl farkın hizmet kalitesi, hız ve destek alanında ortaya konduğunu ve bu aşamada Türk Telekom'dan çok daha kaliteli bir hizmet vereceklerinin altını çiziyorlar.

Okuyucu Yorumları