Turkcell'den ailelere "Canım Ailem" paketi!

Turkcell, yeni "Canım Ailem" paketleri ile abonelerine aileleriyle daha çok konuşma fırsatı sunuyor!

Turkcell'den yeni aile paketi

Turkcell, müşterilerine sunduğu "Canım Ailem" paketleriyle ailelere birbirleriyle daha uzun ve rahat konuşma fırsatı sunuyor.

Turkcell'liler Alo Tarife Paketleri, Haydi Gel Tarife Paketleri, Gold Tarife Paketleri , Bizbize ve Tarife Saniye tarife ve paketleri üstüne AILE yazıp 2222'ye ücretsiz göndererek 3 TL'lik farkla 300 dakika ek paket alarak aileleri ile doyasıya hasret gidererek, sevdiklerine daha yakın olabilecek.

Ailesiyle birlikte Turkcell'e numarasını taşıyarak gelenler de "Canım Ailem"in Minik, Ekonomik ve Süper paketleriyle, hem her yöne dakikalara sahip olacak, hem de Turkcell'lilerin aile içi görüşmelerinde yaşadığı kolaylıkların tümünden yararlanabilecek. Müşteriler, paket içindeki ailelere özel dakikalarını, Canım Ailem Minik, Ekonomik, Süper Paketleri'ndeki ve Canım Ailem Ek Paketi'ne sahip herkesle yapacağı görüşmelerde kişi sınırı olmaksızın kullanabilecek.

Turkcell'den aileler için

Ayrıca, Canım Ailem paketlerinden yararlanan Turkcell'liler, bir yakınlarına yeni müşterilere özel Canım Ailem paketlerinden birine Turkcell'li olarak geçmesi için referans oldukları takdirde, hem kendileri hem de yakınları Turkcell'lilerle görüşebilecekleri ekstra 300'er dakika kazanacaklar. Bu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin ONER 5XX XXX XX XX (yakının numarasını) yazarak 2222'ye SMS göndermesi yeterli olacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları