Turkcell'den "Akıllı Telefon Hareketi"

Turkcell, herkesi akıllı telefon sahibi yapmak için önemi bir kampanya başlatıyor! İşte detaylar...

"Akıllı Telefon Hareketi"

Turkcell, 3 Eylül tarihinde başlayıp yılsonuna kadar devam edecek olan bir kampanyaya imza atıyor. 3 ay sürecek "Türkiye'nin Akıllı Telefon Hareketi" kapsamında; Huawei, Samsung, LG, HTC, Turkcell, Nokia, Sony ve Blackberry'den 9 ayrı cihaz, peşin ödemelerde yüzde 36'lara varan indirimlerle ve 339 TL'den başlayan fiyatlarla müşteriye sunulacak. Üstelik anlaşmalı kredi kartına özel 12 eşit taksit imkanından da dileyen müşteriler yararlanabilecek.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, "Akıllı telefonlar hayatımızı kolaylaştıran, güzelleştiren, daha eğlenceli hale getiren kendisi minik ama etkisi büyük cihazlar. Turkcell olarak istedik ki, herkes bu müthiş yeniliği hayatının bir parçası haline getirsin, mobil dünyanın zenginliklerinden faydalansın. Yeni kampanyamız dahilinde müşterilerimiz hem çok cazip koşullarla akıllı telefon sahibi olabilecek hem de kendilerine akıllı telefon deneyimini bir an önce yaşayabilmeleri için armağan ettiğimiz bedava internetin keyfini çıkaracaklar. 'Akıllı telefon hareketimiz' sayesinde 5 Turkcell müşterisinden birisini akıllı telefon sahibi yapmayı ve daha çok müşterimizin "Hayat paylaşınca güzel" demesini hedefliyoruz" sözleriyle kampanyayı değerlendirdi.

3 ay 250 MB internet ve sınırsız Facebook hediye

3 ay 250 MB internet ve sınırsız Facebook hediye

3 ay 250 MB internet ve sınırsız Facebook hediye

Turkcell MaxiPlus5, Samsung Galaxy Y, Samsung Galaxy Mini 2, Nokia 500, Blackberry Curve 9380, HTC ChaCha, Sony Xperia Tipo, LG Optimus L3, Huawei Ascend Y100 kampanya dahilinde yer alan akıllı telefonlar.

Türkiye'ye "Akıllım cebimde, neşem yerinde" dedirtmeyi amaçlayan kampanya bu indirimlerle de sınırlı değil. Peşin fiyatına bu ürünleri alan Turkcell'lilere, satın aldıkları akıllı telefonun içerisine SIM kartlarını yerleştirdikleri anda 3 ay boyunca her ay 250 MB internet ve yine 3 ay boyunca sınırsız facebook paketi hediye edilecek.

1 ay boyunca en popüler servisler ücretsiz olacak

Turkcell "Türkiye'nin Akıllı Telefon Hareketi" sayesinde akıllı telefon deneyimini daha da zenginleştirmek için popüler servisleri de ücretsiz olarak sunacak . Kampanya ile akıllı telefon sahibi olan tüm Turkcell'liler en popüler mobil servisler içinde yer alan Turkcell TV ve GollerCepte'den 1 ay boyunca ücretsiz yararlanacak. Ayrıca Türkiye'nin en geniş yasal müzik arşivine sahip olan Turkcell Müzik'ten diledikleri 50 şarkıyı da 1 ay boyunca ücretsiz olarak indirebilecekler.

Alternatif teklifler de var

"Akıllı Telefon Hareketi"ne peşin ödemeyle değil, başka seçeneklerle katılmak isteyenler için alternatifler de mevcut. Dileyenler herkes tarifeye ek kontratlı, internet paketine ek kontratlı ve Hazır Kart'lılara 24 ay taksitli seçeneklerden de faydalanarak akıllı telefon sahibi olabilecek.

Okuyucu Yorumları