Turkcell'den çocuklara yönelik Junior Paket!

Turkcell, anne ve babaların içini rahatlacak yeni çocuk paketini tanıttı! İşte 'Junior paket'...

Çocuklara özel paket

Turkcell, Turkcell Junior Paket ile anne babalara hem çocuklarının güvenliği konusunda rahatlık ve çocukları için geliştirici içerik, hem de komple iletişim olanağı sunuyor.

Turkcell Junior Paket'te neler var?

Turkcell Junior Paket aboneleri; Çocuğum Nerede Servisi ile Turkcell ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi işbirliği ile geliştirilen Depremde Bana Ulaş Servisi'nden ücretsiz yararlanabiliyor; okul.com.tr'den %25 indirim kazanıyor; gncplay.com'dan bedava şarkı indirebiliyor ve Brain Genius 2 mobil internet oyununu bedava indirebiliyor. Ayrıca bilgilendirici ve eğlenceli SMS'ler abonelerin cebine ücretsiz geliyor ve çeşitli markaların özel indirimleri Turkcell Junior Paket kullanıcılarını bekliyor.

Turkcell hazırladığı cep telefonu kullanımı kılavuzlarıyla da Turkcell Junior paket kullanıcılarını güvenli cep telefonu kullanımı hakkında bilinçlendiriyor. Turkcell Junior paket ayda yalnızca 14,9TL'ye her yöne 60 dakika konuşma, 100 SMS ve 100 MB internetten oluşan komple iletişim olanağı sunarken, paket üyeleri aynı zamanda otomatik olarak gnçtrkcll kulüp üyesi de oluyor ve tüm gnçtrkcll avantajlarından yararlanıyor.

'Depremde bana ulaş' , 'Çocuğum nerede' hizmetleri

'Depremde bana ulaş' , 'Çocuğum nerede' hizmetleri

Depremde Bana Ulaş Servisi'nden faydalanmak isteyen anne babalar Turkcell Junior Paket'in tanımlı olduğu hattan çocuklarının yer bilgisinin gönderilmesini istediği 3 telefon numarasını kısa mesajla belirliyor. Kandilli Rasathanesi'nin hesapladığı bilgilere göre büyüklüğü 5 ve üzeri deprem olması durumunda deprem alanı içinde bulunan Turkcell Junior Paket kullanıcılarının bilgisi, önceden tanımlanan numaralara ücretsiz olarak gönderiliyor.

Çocuğum Nerede Servisi
için ise Turkcell Junior Paket'in tanımlı olduğu hattan; çocuğun yerini öğrenmesi istenilen bir ebeveynin cep telefonu numarası belirtiliyor, gelen SMS yönlendirmesiyle takip izni verilen ebeveyn mesajı onaylıyor ve iki tarafa da yer bilgisinin paylaşılması izninin açıldığına dair bilgilendirme mesajı gönderiliyor. Böylelikle tanımlanan ebeveyn, cocuğunun nerede olduğunu ayda 5 kere ücretsiz SMS sorgusu ile öğrenme hakkı elde ediyor.

"Depremde Bana Ulaş" ve "Çocuğum Nerede" servislerini kullanmak isteyen Turkcell Junior Paket kullanıcıları bir SMS'le servislere kolaylıkla üye olabiliyor.

Online eğitim platformu

Online eğitim platformu

Online eğitim platformu okul.com.tr'den içerik indirebilme de Turkcell Junior Paket kullanıcılarının avantajlı olduğu iletişim dışı ayrıcalıklardan biri. Eğitim sektöründe tanınmış ve önde gelen kurumlar tarafından hazırlanan dijital içerikler Turkcell Junior Paket sahiplerine özel indirim fırsatları sunuyor. www.okul.com.tr sitesinde yaş grubuna uygun olarak tanımlanmış çevrimiçi (online) eğitim paketleri satın alınırken Junior Paket sahiplerine otomatik olarak %25 indirim uygulanıyor.

Turkcell Junior Paket, kullanıcıların müzik keyfini de düşünüyor. Pakete abone olan tüm kullanıcılar www.gncplay.com'a ücretsiz üye olarak 20 şarkıyı telefonlarına bedava indirebiliyorlar.

Tüm bunların yanı sıra Turkcell Junior Paket sahipleri, özel marka indirimlerinden de yararlanabiliyor. Paket sayesinde çeşitli markaların indirim fırsatları SMS ile kullanıcıların cep telefonuna iletiliyor. Dileyen kullanıcılar indirimleri www.turkcell.com.tr'den de takip edebiliyor.

Turkcell Junior Paket nasıl alınıyor?

Anne babalar 16 yaş altı çocukları için özel bu paketi, bireysel faturasız bir hatla alabiliyor ve böylelikle çocuklarının paket kullanımını kontrol edebiliyor. Bunun için, kullanılacak hattan ABONE boşluk JUNIOR boşluk kullanıcının TC kimlik numarasını yazıp 5841'e mesaj göndermek yeterli oluyor. Bir TC kimlik numarası ile bir paket alınabilir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları