Turkcell'den Facebook'lu HTC ChaCha!

HTC'nin Facebook düğmeli cebi ChaCha, Turkcell tarafından bu avantajlarla tüketiciye sunuluyor!

Turkcell'den Facebook'lu HTC!

Turkcell, HTC'nin Facebook dünyasına tek bir dokunuşla açılan akıllı telefonu HTC ChaCha'yı müşterilerine özel bir kampanyayla sunuyor.

Hem dokunmatik ekranı hem de dengeli, yükseltilmiş tuşlara sahip ergonomik Q klavyesi bulunan akıllı HTC ChaCha, hem kullanım kolaylığı hem de hızlı mesajlaşma yeteneğiyle öne çıkıyor. Yalnızca 120 gram ağırlığındaki HTC ChaCha, Android 2.3 işletim sistemine ve 66 milimetrelik (2.6 inç) dokunmatik ekrana sahip. "En az kullanıcısı kadar sosyal" ChaCha'nın bekleme süresi 660 saate, konuşma süresi ise 7 buçuk saate kadar çıkabiliyor.

Turkcell'e yeni gelenler HTC ChaCha'yı tarifelerine ek ücret ödemeden alabiliyor

Hattını Turkcell'e taşıyan ya da 12 aydan kısa süredir Bireysel Faturalı Hat kullananTurkcell müşterileri, Gold Paket'e 24 ay taahhüt vererek hiçbir ek ücret ödemeden HTC ChaCha'ya sahip olabiliyorlar. Her yöne 2 bin dakika, Turkcell'lilerle 5 bin dakika ve haftada iki gün tüm Turkcell'lilerle sabah 06:00'dan akşam 18:00'e bedava konuşma fırsatı sunan Gold Paket, ChaCha ile birlikte ayda 95 TL.

Yeni Turkcell'liler, dilerlerse HTC ChaCha'yı Her Yöne Paket tarifelerine ek ayda 22 TL ödeyerek de alabiliyorlar.

Tarifeye ek 10 TL'den başlayan seçenekler

Tarifeye ek 10 TL'den başlayan seçenekler

Tarifeye ek 10 TL'den başlayan seçenekler

En az 12 aydır Bireysel Faturalı Hat kullanıcısı olan Turkcell'liler, tarifelerine ek 10 TL'den başlayan fiyatlarla Facebook'ta bir yıl boyunca ücretsiz "ChaCha" yapabiliyor. Gold Paket kullanıcıları, HTC ChaCha'ya sahip olmak için ayda 10 TL fark öderken Genç Tarife, Kamu 1000 ve Hepsi Paketleri'ndeki (300/600/Full) Turkcell'liler tarifelerine ek olarak ayda 22 TL ödüyor.

Her Yöne Paketler (300/600/900) ve Çiftçi Paketi kullanıcıları, HTC ChaCha'ya tarifelerine ek ayda yalnızca ¨27 ödeyerek sahip olabiliyorlar.

İnterneti içerisinde HTC ChaCha'lar ayda 37 TL'den başlıyor

HTC ChaCha'ya interneti içinde sahip olmak isteyen faturalı ve ön ödemeli hat sahibi Turkcell'liler, 24 ay internet paketi taahhüdü vererek ayllık 37 TL'den başlayan fiyatlarla hayata bağlanabiliyor. Turkcell 3G hızını ve Turkcell'li olmanın ayrıcalığını yaşamak isteyenler, 250MB internet paketi ile HTC ChaCha'ya ayda 37 TL ödeyerek sahip olurken, 1GB internet paketi ile ayda yalnızca 47 TL, 4GB internet paketi ile ise ayda yalnızca 56 TL ödüyorlar. Üstelik diğer tekliflerde olduğu gibi internetli tekliflerde de bir yıl Facebook paketi ayrıca hediye ediliyor.

Turkcell, tarifesine veya internet paketine abone olarak HTC ChaCha alan müşterilerine 24 ay sabit fiyat garantisi veriyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları