Turkcell'den galibiyet primi!

Turkcell, futbol takımı gol atanlara bedava konuşma hediye ediyor! İşte fırsatın detayları...

Turkcell'den bedava dakika!

Turkcell, GollerCepte servisinin gördüğü büyük ilgiye Spor Toto Süper Lig'in 2. yarısında iddialı bir kampanya ile karşılık veriyor. Bundan böyle Turkcell GollerCepte, iyi olana kazandıracak, taraftara çifte sevinç yaşatacak.

3 puana 50, 1 puana 30 dakika konuşma

Turkcell GollerCepte servisine abone olan tüm taraftarlar, artık tuttukları takımın gollerini maç oynandığı sırada her an her yerde izleme avantajını yaşarken galibiyet ve beraberlik halinde ücretsiz dakikalar kazanacak. Turkcell, GollerCepte abonelerine takımlarının her galibiyeti için tüm Turkcell'lilerle 20 TL değerinde 50 dakika günlük konuşma hediye edecek. Beraberlik halinde yine kazanan taraftar olacak. Her beraberlik, 12 TL değerinde 30 dakika ücretsiz konuşma ile ödüllendirilecek.

Kampanyadan yararlanmak için

Turkcell GollerCepte servisine abone olmak ve sezon sonuna kadar sürecek kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp 7777'ye kısa mesaj göndermek ve Spor Toto Süper Lig'de taraftarı olduğu takımı seçmek yeterli. Mevcut Goller Cepte aboneleri de KAZAN yazıp 7777'ye kısa mesaj göndererek kampanyadan yararlanabiliyor. GollerCepte servisi, takım başı haftalık 1,5 TL olarak ücretlendiriliyor. Gol videolarını izlerken kullanılan data için ayrıca ücret alınmıyor.

iPhone ve iPad sahipleri Turkcell GollerCepte uygulamasını indirerek daha zengin bir GollerCepte deneyimi yaşayabiliyor. Uygulama sayesinde Turkcell'liler seçtikleri takım ya da takımların gol videolarını izlemenin yanı sıra Puan Durumu ekranından Spor Toto Süper Lig'de o haftaya ait güncel puan durumunu görüntüleyebiliyor, Fikstür ekranından maç bilgilerine ve anlık skorlara ulaşabiliyor, Haberler ekranından takımlara ait son dakika haberlerini öğrenilebiliyor. Ayrıca cep telefonlarından http://gollercepte.tv adresini tıklayan Turkcell'liler data bağlantı ücreti ödemeden, puan durumu, fikstür, haber gibi içeriklere de ücretsiz ulaşabiliyorlar.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları