Turkcell'den gençlere 19 Mayıs kampanyası!

Turkcell, 19 Mayıs'a özel kutlama ile en yüksek kuleyi oluşturana hediyeler dağıtıyor! İşte detaylar

Turkcell'den 19 Mayıs fırsatı

Turkcell'in milyonlarca genci çatısı altında buluşturan gençlik kulübü gnçtrkcll, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için bir kampanya hazırladı. 19 Mayıs törenlerinin vazgeçilmez gösterilerinden "Gençlik Kulesi"ni facebook uygulaması olarak tasarlandı.

Kampanya dahilinde Facebook'tan gnçtrkcll'in "Gençlik Kulesi"ne katılanlar ve arkadaşlarını davet edenler çoğaldıkça kule yükselecek. Kule yüksekliklerine göre hediyeler de değişecek. GençTurkcell'liler, gençlik kulesi Galata Kulesi kadar yükselirse 100 SMS ve 100 MB internet, yükseklik Eyfel Kulesi'ne ulaşırsa 200 SMS ve 200 MB, eğer dünyanın bütün yüksek kulelerini geçerek bulutlara ulaşırsa 300 SMS ve 300 MB kazanacak. Hedef dünyada yüksekliğiyle ünlü tüm yapıları geride bırakıp gökyüzüne uzanan bir rekor kırmak.

GençTurkcell'lilere 19 Mayıs için sunulanlar, bu keyifli kampanyayla da bitmiyor. Gençlerin en favori oyunları FIFA11 ve Need For Speed Shift oyunları 19 Mayıs'a özel olarak 8 TL yerine 0,99 TL.

Gençlik Kulesi'ne bu adresten erişebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

GençTurkcell'li olmanın avantajları

GençTurkcell'li olmanın avantajları

GençTurkcell'li olmanın ayrıcalıklarından birkaçı:

· Sinema kampanyası ile 1 sinema bileti alan GençTurkcell'liye 2.si hediye.

· GençTurkcell'liler GençTarife ile ne kadar TL yüklerlerse yüklesinler, tüm Turkcell'lilerle 15 dakikası 50 kuruşa konuşuyorlar. Üstelik 30 TL yüklerlerse her yöne 2 saat bedava kazanıyorlar.

· Genç Nar Paketi ile 20 TL verip, tam 5 katı, yani 100 TL kazanıyorlar, bir ay boyunca her yöne ister konuşuyor, ister SMS'leşiyorlar.

· Her yöne 5000 SMS sadece 10 TL.

· gençTarife internet fırsatları da avantajlı. Günde 50 kuruştan sonra gün sonuna kadar Facebook bedava oluyor. Aylık sınırsız Facebook ise GençTurkcell'liler için sadece 3 TL. Diğer tüm siteler için ise günde 50 kuruştan sonra 50 MB internet ücretsiz olarak sunuluyor.

· GençTurkcell'likler gnçplay ile sevdiği sanatçıların albümlerini 2 TL'ye indirebiliyor Müzik paketleriyle ayda 2 TL'ye 50 şarkı, 3 TL'ye 300 şarkı indirebiliyorlar. Ayrıca müzik paketlerine üye olanlara 30 dakika konuşma hediye ediliyor.

· GençTurkcell'liler PC, PS3 ve XBOX oyunlarında özel indirimden faydalanıyorlar

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları