Turkcell'den "her şey dahil" bir yenilik!

Turkcell, yeni paketinde konuşma, mesajlaşma ve 3G internet'i bir araya getirdi! İşte yeni paket...

Turkcell'den "full" paket!

Turkcell, müşterilerinin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılayacak yepyeni bir paket çıkardı. Full Paket ile Turkcell'liler, 69 TL ödeyerek hem rahat rahat her yöne konuşacak, hem her yöne mesajlaşacak hem de her an her yerden Turkcell 3G hızı ve kalitesiyle internete bağlanma şansını yaşayacak.

Her yöne 1000 dakika konuşmanın yanısıra, her yöne 1000 SMS ve 1GB internet faydasını tek pakette cazip bir fiyatla sunan Full Paket, artık "Faturam ne gelecek" sorusuna tamamen son veriyor. Turkcell'liler, farklı ihtiyaçları için ayrı paketlere abone olmak zorunda kalmadan, herşey dahil Full Pakete geçerek; konuşma, mesajlaşma, internete paket dışında ek ücret ödemeden sahip olacak, böylece her ay hesabını bilip rahat edecek.

Ekonomik, herşey dahil Full paketten, mevcut Turkcell hatlıların yanısıra Turkcell'e yeni geçen müşteriler de aynı fiyattan yararlanabiliyor. Full paketten yararlanmak için FULL yazıp 2222 ye ücretsiz kısa mesaj göndermek yeterli.

Yoğun iletişim için farklı öneriler

Yoğun iletişim için farklı öneriler

Daha yoğun iletişim isteyenler için yenilenen Gold Paketler
Turkcell'in daha yoğun iletişim ihtiyacı olan müşterileri için farklı önerileri var. Gold Paket Turkcell'lilerle 5000 dakika, diğer tüm yönlerle 2000 dakika sunarak her yöne rahat rahat konuşturuyor. Gold Paket, paket aşımı derdi olmadan, konuşma miktarına göre her ay farklı ücret ödemek zorunda olmadan neredeyse sınırsız iletişim imkanı vaadediyor. Gold paket yalnızca iletişim ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor aynı zamanda ulaşımdan alışverişe özel avantajlar da sunuyor. Turkcell Gold müşteriler 0532 758 78 78 numaralı özel Turkcell Gold Müşteri Hizmetleri'nden diledikleri an, sıra beklemeden, ayrıcalıklı hizmet alabiliyorlar. Ayrıca güncel ekonomi, politika ve dünya haberlerini cebe taşıyan Anadolu Ajansı Haber Paketi'ni ücretsiz kullanıyor, havalimanı ulaşımında Havaş otobüslerinden ücretsiz yararlanıyor ve giyim alışverişlerinde indirim-puan kazanıyorlar.

Tüm bu ayrıcalıklarıyla Turkcell Gold Pakete, 12 ay abonelikle 75 TL'ye sahip olunabiliyor. Üstelik 12 ay boyunca sabit fiyat garantisiyle paket fiyatı hiçbir fiyat artışından etkilenmiyor. Gold Paket'ten yararlanmak için INDIRIM GOLD yazip 7040'a göndermek yeterli.

Detaylı bilgi için www.turkcell.com.tr

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları