Turkcell'den müzikseverlere sürpriz hediye!

Turkcell, hem faturalı, hem de ön ödemeli abonelerine önemli bir hediye fırsatı sundu!

Turkcell'den sürpriz var!

Turkcell, en sevdiği şarkıları her an her yerde dinlemek isteyen Turkcell'li müzikseverler için çok özel bir sürpriz hazırladı. 31 Mart 2012'ye kadar sürecek kampanya kapsamında bireysel faturalı Turkcell abonelerine 100 yerli şarkı hediye edilecek. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin tarife kapsamındaki konuşma paketlerinden herhangi birine abone olması yeterli. 20 TL ve üzeri yükleme yapan tüm bireysel ön ödemeli aboneler de Turkcell Müzik'in hediyesi olan 100 yerli şarkıyı ister cebine, ister bilgisayarına indirebilecek.

Kazanılan şarkı hakları 72 saat içinde Turkcell'lerin hatlarına tanımlanıyor. Turkcell'liler hediye şarkıları www.turkcellmuzik.com web sayfasından, m.turkcellmuzik.com wap sayfasından, App Store ve Turkcell T-Market'ten Turkcell Muzik yazarak yazarak indirebilecekleri mobil uygulamalar üzerinden indirebiliyor.

Kesintisiz müzk Turkcell Müzik'te

Kesintisiz müzk Turkcell Müzik'te

Kesintisiz müzk Turkcell Müzik'te

Turkcell Müzik sayesinde tüm müzikseverler; 3 milyondan fazla şarkı içinden istedikleri şarkı, albüm ya da sanatçıyı arayarak dinleyebiliyor, sevdikleri sanatçı adını kaydederek sanatçı radyolarına ulaşabiliyor, en iyi ve en yeni şarkı listelerine erişebiliyor ve 16 radyo türü arasından seçim yaparak müzik zevklerine uygun olarak önerilen şarkıları dinleyebiliyor. Dileyenler sevdikleri şarkıları cep telefonu ve bilgisayarlarına da indirebiliyor.

Kullanıcıların kendi listelerini oluşturabildiği Turkcell Müzik bu listelere mobil uygulamalar üzerinden erişim imkanı da sunuyor. Müzikseverler beğendiği şarkıyı ya da listelerini sosyal ağlar üzerinden arkadaşlarıyla paylaşabiliyor, Turkcell Müzik'in iPhone ve Android uygulamasındaki Soundhound işbirliği ile geliştirilen Ne Bu Çalan özelliği sayesinde duydukları herhangi bir şarkıyı dinletip bunun hangi şarkı olduğunu öğrenebiliyor. iPhone kullanıcıları Turkcell Müzik'ten cep telefonlarına başka herhangi bir programa gerek olmadan uygulama üzerine şarkı indirebiliyor ve indirdikleri şarkıları internete bağlı değilken de dinleyebiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları