Turkcell'den ücretsiz Twitter erişimi

Turkcell, "Twitter Zero" adındaki yeni kampanyası kapsamında cepten Twitter'ı bedava yapıyor!

Turkcell'den bedava Twitter

Turkcell, Twitter Zero kampanyasıyla internet dünyasının en önemli platformlarından birini ücretsiz kullanma olanağı sunuyor. Turkcell'liler, 15 Haziran'dan itibaren mobile.twitter.com adresine girdiklerinde 3 ay boyunca internet için hiçbir ücret ödemeden cep telefonlarından Twitter'a bağlanabilecekler.

Bireysel ve kurumsal tüm Turkcell müşterileri, mobile.twitter.com üzerinden Twitter'a kaydolabilecek veya kendi hesaplarına erişerek Twitter gündemini takip edebilecek. Kişisel tercihlere ve ilgi alanlarına en uygun bilgiye en hızlı şekilde ulaşabilmeyi sağlayan Twitter, Turkcell'in sunduğu ücretsiz mobil erişim fırsatı ile pek çok kullanıcı için gerçek anlamını bulmuş olacak.

Turkcell'liler, Twitter Zero kampanyası süresince ücretsiz Tweet atabilecek, sevdiklerini takip edebilecek ve böylece dünyayı ceplerinde taşıyabilecekler. Twitter'da yer alan fotoğraf ve linklere ulaşmak isteyen kullanıcılar, önce ücretsiz kampanya kapsamının dışına çıktıklarına dair bir uyarı mesajı ile karşılaşacak, eğer isterlerse erişime devam etme seçeneğine sahip olacaklar.

Okuyucu Yorumları