Turkcell ile aynı fiyata daha çok konuşun!

Cepte büyük rekabet tam gaz devam ederken, Turkcell Limon ferahlığının dozunu biraz daha artırdı...

Limonun dozu arttı!

Turkcell, tüm vergiler dahil ayda 79 TL'lik Limon kampanyasında her yöne sunduğu dakika sayısını artırdı. Kampanyadan yararlananlar artık aynı fiyata Turkcell'lilerle 5.000, her yöne 1000 dakika rahat rahat konuşacak.

Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 'Limon' kampanyasında yeni bir dönem başlattı. Bugüne kadar kampanya dahilinde tüm vergiler dahil 79 TL ödeyerek Turkcell'lilerle 5.000, her yöne 600 dk konuşan Turkcell müşterileri, yeni dönemde aynı fiyata Turkcell'lilere 5.000, her yöne 1000 dakika konuşuyor. Her yöne 1000 dakika; diğer operatörlerle birlikte yurtiçi tüm ev ve iş numaraları ile alan koduyla birlikte tuşlanacak 444'lü müşteri hizmetleri numaralarını da kapsıyor.

Mevcut limon kampanyasındaki abonelerin kullanımına bakıldığında müşteri memnuniyetinin yüksek olduğu görülüyor ve yenilenen kampanyada da her yöne 1000 dakika teklifini aşacak abone sayısının binde 1 oranından fazla olmaması bekleniyor. Böylelikle, bu kampanyaya katılanlar ayda tüm vergiler dahil 79TL'ye Turkcell kalitesi ve ayrıcalığıyla diledikleri kadar konuşmanın rahatlığını yaşayacak.

26 Haziran tarihinden itibaren geçerli olan yeni Limon kampanyasından mevcut aboneler herhangi bir işlem yapmadan otomatik olarak yararlanıyor. 1 Ocak 2010 tarihine kadar devam edecek kampanyadan bireysel faturalı hat kullanan tüm Turkcell'liler yararlanabiliyor.

Turkcell'in bu teklifinden yararlanmak isteyen abonelerin yapması gereken tek şey, LIMON yazıp 4323'e göndermek olacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları