Turkcell'in Ramazan hediyesi

Ramazan'da bedava şenliği: Turkcell Ramazan ayını yine yeni bir kampanya ile karşıladı...

Turkcell'in Ramazan hediyesi

Turkcell, müşterilerine Ramazan sürprizi yaparak iki yeni kampanyayı kullanıma sundu. "Ramazan'da Bedava Şenliği" Turkcell Hazır Kart'lı Turkcell'lileri, "Süper Paket" ise bireysel faturalı Turkcell'lileri iftardan sonra (Ramazan'da Bedava Şenliği gece 10, Süper Paket gece 9'dan sonra) ayda 5.000 dakika bedava konuşturuyor.

19 Eylül tarihine kadar kayıt olunması gereken "Ramazan'da Bedava Şenliği", kampanya kaydı onaylandıktan sonra 250 ve üstü kontör yükleyen tüm bireysel ön ödemeli Turkcell müşterilerini 30 gün boyunca gece saat 10 ile sabah 6 arasında tam 5.000 dakika bedava konuşturuyor.

Kampanyaya katılmak için "GECE" yazıp 6667'ye SMS göndermek yeterli oluyor. Kampanyaya kayıt olan Turkcell'liler, her 250 kontör yüklediklerinde, 30 gün daha 5.000 dakika bedava kazanıyor.

Bireysel faturalı hat sahibi Turkcell'lilere "Süper Paket" ise bireysel faturalı hat sahibi Turkcell'lileri aylık tüm vergiler dahil 51 TL'ye, Turkcell'liler ve sabit hatlarla 480 dakika; gece 9 ile sabah 9 saatleri arasında ise Turkcell ve yurtiçi sabit hatlarla 5000 dakika ücretsiz konuşturuyor.

"SUPER" yazarak 7000'e gönderen Turkcell'liler, 1 Ocak 2010 tarihine kadar "Süper Paket" kullanabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları