Turkcell Superonline'dan fiberlilere özel

Turkcell Superonline, fiber internet abonelerine bu avantajlı notebook fırsatlarını sunuyor!

Fiberlilere özel fırsat!

Türkiye'yi dünya ile aynı anda fiber internetle tanıştıran Turkcell Superonline, "Aklından Geçeni İste" kampanyası çerçevesinde fiber internete abone olanlara, avantajlı fiyatlarla, yüksek donanımlı notebook bilgisayar sahibi olma fırsatı sunuyor.

Telekom operatörü Turkcell Superonline, sunduğu ayrıcalıklı kampanyalara devam ediyor. Turkcell Superonline fiber internete abone olanlar, "Aklından Geçeni İste" kampanyası ile notebook bilgisayar ve DECT telefonlara uygun koşullarda sahip olabilecek.

Kampanyaya katılanlar, yüksek donanımlı Fujitsu notebook'un çeşitli modellerine 24 aya varan vade, ayda 49 TL'den başlayan fiyatlarla sahip oluyorlar. Bilgisayar yerine telefon tercih edenler ise, Swissvoice ve Gigaset DECT telefonları yine 24 aya varan vade, ayda 4,99 TL'den başlayan fiyatlarla alabiliyorlar. Üstelik fiber internet aboneliği ve cihazlar, tek bir fatura içerisinde ödenebiliyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyenler, 30 Haziran 2013 tarihine kadar Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri'ni (0850 222 0 222) arayabilir, www.superonline.net adresine ya da Turkcell Superonline satış kanallarına başvurabilirler.

Okuyucu Yorumları