Turkcell Superonline ile fiber internet kolay

Fiber internete terfi etmek isteyenler "Işık Hızını Dene" kampanyasından yararlanabilir.

Fiber internete geçiş kolay!

Turkcell Superonline, fiber internete terfi etmek isteyen yeni müşterileri için "Işık Hızını Dene" kampanyası başlattı. İlk üç ayda herhangi bir taahhüt vermeden 49 TL'den başlayan kampanyalı fiyatlardan yararlanan müşteriler, kurulum, aktivasyon ve modem için de herhangi bir ücret ödemiyor. 3 ayın sonunda bu hızdan vazgeçemeyenler, 24 ay daha kampanyalı fiyatlarla internete ışık hızında bağlanmaya devam edebilecek.

Dijital dünyada hayatı kolaylaştıran vazgeçilmez teknoloji ortağı Turkcell Superonline, hızlı ve kaliteli internet altyapısını uygun fiyatlarla birleştirerek, daha fazla kişiye ışık hızında internet deneyimini yaşatmayı amaçlayan kampanyalarına bir yenisini ekledi.

"Işık Hızını Dene" kampanyası kapsamında yeni müşteriler ilk üç ay boyunca herhangi bir taahhüt vermeden, 49 TL'den başlayan kampanyalı fiyatlarla fiber internet hizmetinden yararlanacak. Üç ayın sonunda ışık hızıyla tanışan müşteriler, vazgeçemeyecekleri bu teklifte 24 ay daha sabit fiyat garantisi ile kampanyadan yararlanmaya devam edebilecek. Kampanya sayesinde fiber interneti denemek isteyen, fakat taahhüt vermekten çekinen tüm müşteriler ışık hızında interneti deneyimleyebilecek.

Kampanya boyunca kurulum, aktivasyon ve modemin ücretsiz olarak sağlandığı kampanya 1 Şubat 2015'e kadar geçerli.

Kampanyadan yararlanmak için Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri 0 850 222 0 222, www.superonline.net ya da Turkcell Superonline yetkili satış kanallarından başvuruda bulunmak gerekiyor.

Kampanya kapsamındaki fiber internet paketleri ve fiyatları şöyle:

Okuyucu Yorumları