Türkiye'de Bir İlk: Donanım Outlet

Türkiye'nin ilk teknoloji outleti: Teketek.com. Bir çok ürünü uygun fiyata bulmak mümkün!

Donanım Outlet'i

Kullanıcı olarak birçoğumuzun özellikle outlet mağazalardan alışveriş yaptığı önemli bir gerçek. Mayıs ayı içinde hayata geçen Teketek.com donanım outletinde, dizüstü bilgisayarlar, plazma ve LCD TV ler, MP3 çalarlar, ultra ince fareler, video kameralar, cep telefonları, bilgisayar bileşenleri, yazıcılar, ev sinema sistemleri gibi ürünleri bulmak mümkün olacak.


Kont bilişim desteği ile
Teketek sisteminin arkasında Türkiye'nin köklü firmalarından Kont Bilişim bulunuyor. Burak Kont'un konu ile ilgili açıklamaları şöyle:

Ülkemizde sadece tekstil sektöründe outlet mantığı yaygın durumda. Ancak yurtdışında bilişim sektöründe de bu sistem işlemekte. Teketek.com olarak müşterilerimize sürekli olarak avantajlı ürünler sunmak amacı ile bu siteyi hayata geçirdik.Arkasında KONT BİLİŞİM olması sebebi ile bu tarz avantajları sunmak bizim için daha kolay oluyor.

Ürün üreticiden distribütöre ulaşırken ambalajında yırtılma ve yıpranma, ürünün kendisinde küçük çizikler olabiliyor. Hiç kullanılmamış bu ve bu gibi ürünleri nasıl değerlendireceğimizi düşündüğümüzde ürünleri tüketiciye bu yol ile sunalım istedik.
Outleti sanal dünyaya taşıma fikri sitede yer alan ürünleri son kullanıcılara daha avantajlı bir şekilde sunma isteğimizden şekillendi.Kont bilişim 34 teknoloji markasının distribütörü konumunda.Bunun dışında birçok markanın birçok distribütörü var.Her birinin elinde benzer ürünler mevcut.ilk etapta KONT BİLİŞİM'E ait olan ürünler için Teketek.com un outlet mağazasını kullanacağız.Sonrasında diğer distribütörlere da yer vereceğiz.Öncelikle bize ait olan 100-150 ürünle bu hizmete başlayıp ileride bu sayıyı arttıracağız.

Örnek verecek olursak; üst seviyede cep telefonunun kutusu üzerindeki veya pil kapağındaki çiziklerden ötürü kullanıcılar ürünü 150-200 ytl daha ucuza alabilecekler.
Bu gibi basit nedenlerden daha ucuza ürün almayı gönül rahatlığı ile tercih edebilirler. Sıfır ürünü alacaklarına bu gibi sorunlardan ötürü avantajlı fiyata ürün almak kullanıcılara cazip geliyor.

Teketek.com da hem bu gibi ürünler hem de 2. el ürünler bulunacak.Ürünlere olan ilgiye göre ürün gamımızı geliştireceğiz.Uzun vadede ihtiyaçlara göre bir çalışma yaparak gerçek bir mağaza bile açabiliriz.
Fırsat olarak sunacağımız ürünlerin fotoğraflarını detaylı olarak ileride tüketiciye göstereceğiz. Kont Bilişim IT servisimiz bu konuda çalışmalara devam etmekte.


Bilgi için:
Teketek Call Center - 0216 365 04 04

Okuyucu Yorumları