Türkiye'nin ilk 1.3 Megapixelli Cep Telefonu

1.3 megapixel kameralı ilk Siemens telefonu olan S65, yaşamın en güzel anlarını kaydetmenize ve sevdiklerinizle paylaşmanıza olanak tanıyor. Saniyede 15 karelik video kaydeden ve fotograflarda 4 aşamalı dijital zoom yapan telefon, etkileyici bir görüntüleme imkanı sunuyor.

Türkiye'nin ilk 1.3 Megapixelli Cep Telefonu

S65'in 66.536 renkli geniş ekranı sayesinde yaşadıklarınızı oldukça net olarak görüntüleyebilir. 32 MB'lik hafıza kartı sayesinde telefonunuz hafızasında saklayabilirsiniz.

Hareket halindeyken, işinizin başında olmak yeni S65 ile çok kolay. Genişletilmiş PIM (Personal Information Management- Kişisel Bilgi Yönetimi) sayesinde telefonunuzu PC'niz ile senkronize edebilir, Microsoft Outlook ve Lotus Notes ile e- postalarınıza ulaşabilir, Bluetooth ile iş arkadaşlarınıza veri gönderebilirsiniz. Gelişmiş takvim fonksiyonu, hem iş programınızı planlamaya hem de yoğur özel yaşamınızı koordine etmenize yardımcı olacak.

Yeni S65, şık olduğu kadar akıllı da. Kendisinden önceki ödüllü model S55'in çizgisindeki bu gözalıcı telefon, gümüş cilalı birinci sınıf galvanize malzemeden işlenerek hazırlandı. Yeni hafif Bluetooth kulaklığı, küçük ve zarif tasarımıyla, eller serbest ve kablosuz iletişim için mükemmel bir araç. S65, 6 saat konuşma süresi ve 250 saat bekleme süresine sahip.

S65 Satış Fiyatı: 445 Euro (KDV dahil)

Okuyucu Yorumları