Türkiye'de SAP'nin Gold Partner'i

Türkiye'de SAP'nin Gold Partner'ı olan Ekomera Bilişim, marka isminin Spectrum Bilişim olarak değiştirdiğini tüm müşterilerine ve partner firmalarına Conrad Otel'de düzenlenen muhteşem lansman ile duyurdu.

Türkiye'de SAP'nin Gold Partner'i

04 Eylül 2020 günü Conrad Beşiktaş Otelde yapılan lansmana, SAP TR Gn.Md. Uğur CANDAN, çok sayıda yerli ve yabancı şirket yetkilileri ile SAP alanında faaliyet gösteren firmalar tarafından katılım sağlandı. Özellikle Erciyes Holding'in organizasyona olan yoğun katılımı ve ilgisi de dikkatlerden kaçmadı.

Gecede; Spectrum Bilişim Gn. Md. Murat MIDIK yaptığı konuşmasında; "Let's fit the days into minutes" (Hadi günleri dakikalara sığdıralım) sloganıyla hizmet verdikleri müşterilerinin, SAP ile dijital dönüşümleri sayesinde; maliyetlerinin azaldığından, karlılık oranları ile rekabet güçlerinin arttığından, gerçekçi ve anlık verilerle denetim yapabilme imkanını elde ettiklerinden ve karar alma süreçlerinin çok kısa sürelere indirgenebildiğinden bahsetti. Ayrıca; başarılarının kaynağının ise müşteri ihtiyaçlarının ne olduğunun doğru analiz edebilmeleri, ihtiyaca yönelik alternatif çözümler üreterek bunlardan işletme için en verimli ve uygun olanı, doğru şekilde teşkilatlanarak realize edebilmeleri kabiliyetlerinin olduğunu da belirtti.

Spectrum Bilişim CEO'su Muhammet MISIR tarafından yapılan bir hoş geldiniz konuşmasının ardından SAP TR Genel Müdürü Uğur CANDAN söz aldı. Uğur CANDAN, Spectrum Bilişim'in müşterilerine dijital dönüşümleri yolunda verdikleri kaliteli hizmetleri yakinen ve memnuniyetle takip ettiklerini, büyük çaplı SAP projelerini başarılı bir şekilde tamamladıklarını gözlemlediklerini ve yakın gelecekte iş ortağı olarak daha fazla sayıda başarılı projelere imza atacağına olan inancını da dile getirdi.

Bu muhteşem geceyi organize eden HIS Global ile muhteşem sahne performansları katılıcıları büyüleyen TriOnStage grubu büyük beğeni topladılar.