Türkiye Tasarım Haftası'nı kaçırmayın!

Uluslararası tasarım dünyası 19-23 Ekim 2016 tarihlerinde İstanbul'da ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası'nda bir araya gelecek.

Tasarım Haftası'nı kaçırmayın!

Tasarımın kalbi 19-23 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul'da atacak! Endüstriyel tasarım, moda ve görsel iletişim tasarımı alanlarında Türkiye ve dünyadaki trendleri takip etmek, tasarım endüstrisine yön veren firmaların en yeni ürünlerini yakından görmek, dünyaca ünlü tasarım gurularının ilham veren konuşmalarını dinlemek ve tasarımla ilgili birbirinden yaratıcı sergileri gezmek için bu yıl ilki düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası'nı kaçırmayın!

T.C. Ekonomi Bakanlığı ve TİM işbirliğinde düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası'nda tasarıma dair her şey 5 gün boyunca İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi ve Sergi Sarayı'nda ziyaretçilerle buluşacak. Tasarımla fark yaratan ulusal ve uluslararası firmaların ürünleri; moda, endüstriyel tasarım ve görsel iletişim tasarımı alanlarında öncü olmuş isimlerin deneyimlerini ve trendleri paylaşacağı konuşma ve paneller, uluslararası sergiler, Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri sergisi ve ödül töreni, Türk ve yabancı tasarım ofisleri, tasarım alanında isim yapmış dünyanın en iyi tasarım okulları, İhracatçı birliklerinin tasarım yarışmalarının finalistlerinin ürün sergileri ve atölye çalışmaları Türkiye Tasarım Haftası'nda olacak.

Okuyucu Yorumları