Türkiye'ye geliyor: HTC Wildfire!

HTC'nin sosyal ağlar konusunda iddialı yeni Android telefonu: Wildfire. İşte tarih ve fiyat...

HTC Wildfire yolda!

HTC'nin sosyal ağlar konusunda iddialı yeni Android telefonu Wildfire™ Ağustos sonunda Teknosa tarafından satışa sunulacak.

Android telefonlarda dünyanın öncü markası HTC'nin popüler sosyal ağları bir araya getiren Android telefonu Wildfire™, 21 Ağustos'tan itibaren Teknosa tarafından satışa sunulacak. Kullanıcı dostu HTC Sense arayüzü ile HTC Wildfire sizin için önemli olan kişilerle bağlantıda kalmanızı sağlayacak.

HTC'nin Facebook, Twitter ve Flickr gibi sosyal ağların içeriğini güncel ve düzenli bir şekilde bir arada gösteren Friend Stream uygulaması sayesinde HTC Wildfire, gittiğiniz her yerde arkadaşlarınızın mesajlarını, yorumlarını ve fotoğraflarını anında takip izleme olanağı veriyor. HTC Wildfire, adres defterinizde kayıtlı her bir kişiyle ilgili son konuşma zamanı, SMS'ler, e-postalar ve sosyal ağ güncellemeleri gibi yakın zamanlı iletişim bilgileri de bir arada gösteriyor. Bir arkadaşınız sizi aradığında HTC Caller ID, Facebook profil fotoğrafı ve son güncellemesi ile birlikte eğer yaklaşıyorsa bu arkadaşınızın doğum gününü de size hatırlatıyor.

HTC Wildfire'ın 3,2 inç kapasitif dokunmatik ekranı ile Flickr'da fotoğraf görüntülemek ve paylaşmak, internette dolaşmak da çok keyifli. 5 megapiksel otomatik odaklı kamera ve LED flaş ile özel anlarınızı ölümsüzleştirebilir, 3.5 mm ses portu ve microSD kart girişi ile sevdiğiniz şarkıları hep yanınızda taşıyabilirsiniz.

HTC Wildfire'ın fiyatı KDV dahil 699 TL olarak belirlendi.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları