Türkiye'nin Yerli Otomobili Tanıtılıyor!

Heyecanla beklenen Türkiye'nin yerli otomobili tanıtılıyor!

Yerli otomobil tanıtılıyor!

Uzunca bir süredir merakla beklenen Türkiye'nin yerli otomobili sonunda tanıtılıyor. Az sonra başlayacak etkinlikle TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu) tarafından tanıtılacak olan yerli otomobil için geri sayımda artık son dakikalara girdik.

Yerli otomobil tanıtımında artık son viraja girildi! Geri sayımı yukarıdaki gibi sürüyor.

Bugün saatler tam 14:30'u gösterdiğinde başlayacak olan etkinlikle beraber tanıtılacak olan yerli otomobil, son birkaç gündür Türkiye'nin en çok konuşulan konusu olmuştu.

TOGG, her gün saatler 14:30'u gösterdiğinde, resmi twitter hesabı üzerinden yerli otomobilin yeni detaylarını açığa çıkartırken, dün paylaştığı son video ise ise yerli otomobili bizlere yollarda gösterdi.

Gebze Bilişim Vadisi'nden çıkıp Osman Gazi Köprüsü'nden geçtiği görülen Türkiye'nin yerli otomobili, ön camı hariç tamamen örtülü bir şekilde yol alırken görüntülenmişti.

Yerli Otomobilin Logosu Belli Oldu!

Yerli Otomobilin Logosu Belli Oldu!

Henüz tanıtım başlamadı ancak yerli otomobilin logosu belli oldu.

Türkiye'nin Yerli Otomobili Tanıtılıyor!

Ön ve arka tarafta birer elektrik motorunun kullanılacağı yerli otomobilin tanıtımı az sonra başlayacak.

Şu an fuaye alanının dolması beklenirken, alanda, 1961 yılı yapımı Devrim Otomobili'nin bulunması da dikkati çekiyor.

7 Yıl Garantili Olacak

Yerli otomobilin tanıtımı için heyecanlı bekleyiş sürerken, şu an pek çok televizyon kanalında yetkili isimler yerli otomobil ile ilgili tahminlerini ve düşüncelerini dile getiriyor. Yerli otomobilin üretim aşamasında çok sayıda test prosedürünün uygulandığı açıklanırken, içeriğinde yer alacak olan bataryanın 7 yıl garantili olacağı öne sürüldü.

Yerli Otomobilin Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Öte yandan şu anda yerli otomobilin fiyatı hakkında da çok sayıda iddia var. Gelen bazı iddialara göre yerli otomobilin fiyatı 200 bin TL civarında olacak. Ancak elbette resmi açıklamayı az sonra tanıtımda hep birlikte göreceğiz.

Yerli Otomobil Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Yerli otomobilin seri üretimine 2022 yılında başlanacağı açıklandı. Seri üretimin başlamasının akabinde de satışına başlanacak.

Yerli Otomobil Nerede Üretilecek?

  • Bursa'da üretilecek.
  • 5 ayrı modelde otomobil üretimi olacak.
  • Yıllık üretim kapasitesi 175 bin olacak
  • Üretim tesisinde 4323 kişi istihdam edilecek (Nitelikli personel sayısı 300)

Yerli Otomobil Tanıtımı Başladı

Evet, sonunda yerli otomobilin resmi tanıtımı başladı. Türkiye'nin yerli otomobilinin tanıtımını canlı olarak buradan takip edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları