Türkiye’deki Dell’er temiz!

Daha önce HP’nin başına gelenler, şimdi de Dell’in başına geldi ve bazı Dell dizüstü bilgisayarların pillernini, aşırı ısınma nedeniyle geri toplanmasına karar verilmişti. Infronic tarafından yayınlanan duyuru ise Türkiye’deki Dell sahiplerinin yüreğine su serpildi.

Türkiye’deki Dell’er temiz!

Dell, https://www.dellbatteryprogram.com adresinde duyurduğu gibi aşırı ısınma nedeni ile bazı modellerin geri toplatılacağını duyurmuştu. Türkiye’de de çok sayıda Dell dizüstü bilgisayar satıldığı için ister istemez kullanıcıların aklına gelen soru işareti, Infronic tarafından giderildi. Şirket, yaptığı açıklamada Infronic tarafından satılan Dell dizüstü bilgisayarların pillerinde bu soruna rastlanmadığını söyledi.

Bir gerçek daha var ki; o da Türkiye’deki Dell bilgisayarların hepsinin, sadece Türkiye’deki dağıtıcılardan dağil başka yollarla yurtdışından da getirilebildiği. Eğer yurtdışından aldığınız bir Dell dizüstü bilgisayar varsa, https://www.dellbatteryprogram.com adresinden sahip olduğunuz bilgisayarın da sorunlu modeller içerisinde yer alıp almadığını öğrenerek gerekli işlemleri yaptırabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları