Türkiye'nin İlk PUBG LITE 4vs4 Turnuvası Başlıyor!

Türkiye'nin İlk PUBG LITE 4vs4 Turnuvası "PUBG LITE Survival Masters 4vs4" 21 Eylül'de başlıyor.

PUBG LITE 4vs4 Turnuvası başlıyor!

PUBG Corporation, Türkiye'de ilk defa PUBG LITE Survival Masters 4vs4 adı altında düzenleyeceği turnuvayı duyurmaktan gurur duyar.

Turnuva, 18.800 TL ödül havuzuyla birlikte 21 Eylül tarihinde başlayacak. İlk hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü oynanacak. İkinci ve üçüncü hafta maçları, devam eden haftalarda Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecek. Turnuva takvimini aşağıda bulabilirsiniz:

Elemeler

Eleme Haftası 1 - 21/22 Eylül - Grup A & B

Eleme Haftası 2 - 27/28/29 Eylül - Grup C & D & E

Eleme Haftası 3 - 4/5/6 Ekim - Grup F & G & H

Büyük Final: 12 Ekim

PUBG LITE Survival Masters 4vs4 turnuvasına katılmak ve daha fazla bilgi almak için bu adresi takip edin.

Türkiye'nin İlk PUBG LITE 4vs4 Turnuvası Başlıyor!

Turnuva maçları PUBG LITE'ın yeni oyun modu olan ve 2 takımın, 4 oyuncu ile mücadelesini konu alan 4vs4 üzerinde gerçekleşecek. Bu mod, eski nakliye konteynerleri ve araçları ile çevrili ıssız bir depoda oynanır. Her takım yeteneklerini ortaya çıkaracak akıllı kararlar alarak, ilk 40 skora (4vs4 maçlarında, maksimum skor sayısı 30'dan 40'a yükseltildi) ulaşan takımın galip geldiği bir yapıdadır.

PUBG LITE Survival Masters 4vs4, 512 takıma ev sahipliği yapacak.İlk olarak takımlar 8 gruba ayrılacak ve her grup, tekli eleme yöntemiyle 3 maçlık seri (BO3) formatında yarışacak.Her grubun en iyi 2 takımı, Büyük Finale katılım hakkı kazanacak. Büyük Final, 8 grubun en başarılı ilk 2 takımlarından oluşarak, 16 takımlık bir rekabet arenasına dönüşecek. Büyük Finalde takımlar, çift eleme ve 5 maçlık seri (BO5) ile birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışacak. Tüm turnuva, hakemler tarafından Discord üzerinde oluşturulacak maç odalarından takip edilecek.

Okuyucu Yorumları