TurkNet'ten "Ekonomik ADSL"

TurkNet "Ekonomik ADSL" kampanyasını duyurdu. İşte TurkNet'in yeni fiyat ve hizmetleri...

TurkNet'ten "Ekonomik ADSL"

TurkNet'in yeni ADSL internet kampanyası olan "Ekonomik ADSL" kampanyasına katılanlar ilk üç ay yalnızca 9,99 TL internete bağlanıyor. TurkNet, kendisini tercih eden kullanıcılara yedekli ve kesintisiz iletişim altyapısının farkını yaşatacağını söylüyor.

Bağımsız bir internet servis sağlayıcı olan TurkNet ADSL, yeni başlattığı "Ekonomik ADSL" kampanyasıyla internetin hem ekonomik, hem hızlı, hem de kesintisiz olabileceğini söylüyor. Bu yeni kampanyasıyla en avantajlı fiyatların yanı sıra, abonelerine hızlı ve kesintisiz bağlantı ve 7 x 24 müşteri hizmeti sunacağını vaat eden TurkNet ADSL oldukça iddialı. TurkNet ADSL aboneleri, bunların yanında @turk.net uzantılı sınırsız kapasiteli e-posta adresine de sahip oluyor.

TurkNet'in vaadi, kampanyadan yararlanan TurkNet ADSL abonelerine kalabalıktan arındırılmış, yedekli ve kesintisiz TurkNet İletişim altyapısı üzerinden internet oluyor. Böylece internette gezinirken hızlı ve kesintisiz bağlantının keyfini yaşatacağını belirten TurkNet ADSL'nin kampanyası 30 Kasım 2009 tarihine kadar geçerli olacak.

Ucuza telefon görüşmesi

Ucuza telefon görüşmesi
TurkNet'ten Meziyet Akbay

İnternet kullanıcıları TurkNet bayilerine bizzat başvurarak, www.turk.net adresine girerek ya da 0 212 444 88 66 numaralı çağrı merkezi aracılığıyla kaydolabiliyor. Bu avantajlı kampanya kapsamında 1 Mbit hızında 4 GB kotalı internet bağlantısı, kredi kartıyla ödeme yapan aboneler için ilk üç ay boyunca 26,99 TL yerine 9,99 TL'den sunuluyor. Kredi kartı dışında ödemelerde ilk iki ay boyunca 9,99 TL ödeniyor.

Kampanyadan yararlanan abonelere @turk.net uzantılı e-posta adresinin yanı sıra TurkNet Ekonomik Telefon Hizmeti'ni tercih etmeleri halinde ilk 2 ay boyunca ayda 30 dakika bedava telefon görüşmesi olanağı da veriliyor. Böylece TurkNet'ten ADSL hizmeti ile beraber telefon hizmeti de alan kullanıcılar, hem internete TurkNet ile bağlanıyor, hem de şehiriçi konuşmalarında yüzde 21 tasarruf sağlayıp, şehirlerarası, uluslararası ve GSM aramalarını şehir içinden ucuza getirebiliyor.

Ekonomik ADSL kampanyası hakkında ayrıntılı bilgi ve kampanyaya katılmak için web adresi: adsl.turk.net/ekonomik_adsl

Basın Bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları