TurkNet'ten tatilcilere özel internet paketi!

TurkNet, yaz tatili boyunca internet erişiminden mahrum kalmak istemeyenlerin imdadına koşuyor.

Tatile özel internet...

Türkiye'nin en büyük bağımsız İnternet Servis Sağlayıcısı TurkNet ADSL, yazlıklarına gitmeye hazırlanan tatilciler için özel bir hizmet sunuyor! 'Kullan-bitir' sistemiyle çalışan ve süre bitiminde aboneliğin otomatik olarak iptal edildiği TurkNet Tatil Paketleri, yaz tatili boyunca internet erişiminden mahrum kalmak istemeyenlerin imdadına koşuyor. 3 ila 6 ay arasında değişen süre seçenekleri bulunan TurkNet Tatil Paketleri, kullanıcılarına, 8Mb'ye kadar bağlanabilecekleri en yüksek hızdaki internet erişimini de en ekonomik fiyatlarla sunuyor.

2008 yılında gerçekleştirdiği 20 milyon dolarlık yatırımla sektörün büyük oyuncuları arasına giren TurkNet, yazlığa giden internet kullanıcılarının sanal dünyadan kopmamalarını sağlıyor.

Bu sayede yazlıkçıların da hızlı bir internet erişimine sahip olmalarına olanak veren TurkNet, kullanıcılarına 4 GB kotalı, 6 GB kotalı ve kotasız olmak üzere üç farklı seçenek sunuyor. Yüksek hızda ve kalitedeki ADSL hizmetini en ekonomik fiyatlarla veren TurkNet, tatil rehavetinin interneti yavaşlatmasına izin vermiyor ve tüm kullanıcılarını 8 Mb/sn'ye kadar bağlanabilecekleri en yüksek hızda internete bağlıyor.

TurkNet Tatil Paketleri'nin tarifeleri

TurkNet Tatil Paketleri'nin tarifeleri

Talep edilmesi halinde kablolu veya kablosuz modem seçenekleri sunan ve detaylı bilginin http://adsl.turk.net/ adresinden, Türkiye çapındaki TurkNet bayilerinden ve 0212 444 88 66 no'lu TurkNet Çağrı Merkezi'nden alınabildiği TurkNet Tatil Paketleri'nin tarifeleri ise yandaki tabloda gösterilmiştir.

Bu hizmet ile alınacak hız garanti edilmemektedir. Kullanıcılar, hattın uygunluğuna ve santrale olan mesafeye bağlı olarak 8 Mb/sn'ye kadar hizmet alabilirler. Kampanya kapsamında 4 GB kotalı, 6 GB kotalı ve kotasız olmak üzere üç farklı seçenek sunulmaktadır. Limit aşım ücreti 4 GB sınırlı paketler için 0,009248 TL/Mb, 6 GB sınırlı paketler için 0,008323 TL/Mb olarak belirlenmiştir.

Adil Kullanım Uygulaması Politikası gereğince kotasız paketlerde ayda 15 GB'nin aşılması durumunda, aşılan tarihten itibaren kullanım hızı en fazla 512 Kbps ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda normal hızına dönecektir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları