TV'de kablosuz Full HD keyfi!

Bu ürün ile birçok cihazınızı TV'nize kablosuz bağlayabilir, Full HD görüntü elde edebilirsiniz!

TV'de kablosuz Full HD!

ZyXEL, Full HD kalitesindeki görüntülerin TV'ye kablosuz olarak iletilmesini sağlayan yeni ürünü WHD6215 Kablosuz HDMI kitini tanıttı. Multi servis kaynaklarının HD TV'ye kablosuz olarak bağlanmasını sağlayan ürün, Blu-ray oynatıcı, oyun konsolu, akıllı telefon ve tablet gibi HDMI özellikli her cihazla birlikte kullanılabiliyor. Cihazlar arasında kolay ve hızlı geçişin sağlanması için bir uzaktan kumanda cihazı da kutu içeriğinde bulunuyor.

ZyXEL'in yenilikçi yaklaşımının tüm özelliklerine sahip olan AeroBeam WHD6215, 'tak-çalıştır' özelliği sayesinde hiçbir ekstra konfigürasyona gerek kalmadan hemen kullanılabiliyor. Son yılların en popüler gösterim formatlarından olan üç boyutlu görüntüler (3D) dahil olmak üzere, 1080p Full HD görüntüleri kayıp ya da gecikme olmaksızın TV ekranına kablosuz taşıyan ürün, 7.1 kanal surround ses sitemini de destekliyor.

AeroBeam WHD6215'in sahip olduğu dört HDMI portu, dört farklı cihaz ile eş zamanlı çalışmaya olanak tanıyor. Böylece kullanıcılar HD TV'lerinde oyun oynamak, video izlemek ya da İnternet'te gezinmek gibi farklı aktiviteler için farklı cihazlar arasında kolayca geçiş yapabiliyorlar.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları