TV'deki dizi ve filmler internetten indirilecek

Artık izlediğiniz film ve dizileri internetten çok düşük fiyatlara indirebileceksiniz. Nasıl mı?

TV download servisi

20th Century Fox, Disney, Lions Gate, MGM, MTV Networks, Paramount Pictures, Sony Pictures Entertainment, Universal Studios Home Entertainment, Warner Bros, Comedy Central ve Nickelodeon gibi onlarca kanal ve yayın grubuna ait diziler, görüntü veya filmler yasal ve ücretli olarak internetten indirilebilecek.

Wal-Mart Stores tarafından bugünlerde test sürümü hizmete sokulacak olan görüntü indirme sitesinde ilk aşamada 3000'den fazla Hollywood yapımı yer alacak.

Fiyatları ne kadar?

Diziler yayınlanmasının ardından hemen, filmler ise DVD'lerin piyasaya çıktığı gün sitede indirmeye hazır bulunacak. Fiyatlar ise izleyeceğiniz görüntülere göre diziler için 1.96$'dan başlıyor ve 19.88$ dolarlık filmlere kadar uzanıyor.

www.walmart.com adresinde satışa çıkacak olan görüntüler, hem taşınabilir cihazlar hem de masaüstü bilgisayarlara indirilebilecek.

Paylaşım programları ve çeşitli ağlar yardımıyla telif hakları ödenmeden indirilen görüntülere karşı düşünülüp ucuz fiyatlarla sunulacak olan hizmetin, internetteki görüntü korsanlığıyla baş etmede ne derecede başarılı olabileceğini ise zaman gösterecek.

Okuyucu Yorumları