Twitter'a "sessize al" işlevi geldi!

Dev sitede geçen haftalarda keşfedilen ilginç özellik, nihayet kullanıcıların hizmetine sunuldu!

Beklenen özellik geldi!

Twitter, istemediğiniz içerikleri ana sayfanızdan uzak tutmanızı sağlayacak "sessize al" özelliğini ortaya çıkardı. Twitter web sitesinin yanı sıra Android ve iOS uygulamalarında da sunulan özellik, belirli kullanıcıların gönderdiği içerikleri engellemenizi sağlıyor.

Orijinal adıyla "mute" işlevi, ilk kez bu ayın başlarında keşfedilmişti. Şimdi ise özellik, herkesin kullanımına sunulmaya başlandı.

Herhangi bir kullanıcıyı "sessize aldığınızda" bu kullanıcı, sizin tweet'lerinizi favorinize ekleyebiliyor, cevaplayabiliyor veya retweet'leyebiliyor. Ancak bu etkinliklerin hiçbiri, sizin akışınızda gösterilmiyor. Sessize aldığınız kişinin tweet'lerini, retweet'lerini görmüyor, bu kişilerle ilgili push veya SMS uyarıları almıyorsunuz.

Sessize aldığınız arkadaşınız, bu durumdan haberdar olmuyor; dolayısıyla özelliği kullandığınızda "beni niye susturdun" gibi diyalogların ortaya çıkmayacağından emin olabilirsiniz.

Bir kullanıcıyı susturmak için yapmanız gereken, web sayfasında veya uygulamada "daha fazla"ya tıklamak ve "sessize al" seçeneğini kullanmak. Herhangi bir kullanıcıyı profil sayfasından susturmak için çark simgesine tıklayın ve "sessize al" seçeneğine tıklayın.

Okuyucu Yorumları